Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Listesi

Denayer (Kiralama + Olursa Uygun Opsiyon)
Bir tane üst düzey lider stoper
İki tane orta saha
Bir tane forvet

As takım için yeterlidir. Kilit nokta alınacak orta saha oyuncuları , özellikleri ve tarzları.

Rotasyon bir şekilde halledilir maaşlarda düşüşe gitme yoluyla örneğin Olcan ve Yasin'den bonservis kazanıp yerine cüzzi bir ücretle bedelsiz Engin Bekdemir gibi isimleri denemek gibi.

Tabi bunun yanında Umut gibi miladı dolmuş isimlerden kurtulup yerini Eren gibi isimler ile dolurmakta gerekli fakat ne olursa olsun bu tarz lig içinden yapılan hamlelerde ki bu tarz hamleler gerçekten sınırlı iyi oyuncular kendini belli ediyor takas kullanmak işimizi bir hayli kolaylaştıracaktır.

Burda boşuna kadro yapmayın en mantıklısı Fransa ligini bilen bir hoca getirip ligue 1-2-3 den 7-8 tane topçu almak ve bu işin içinden mantıklı ve ekonomik bir şekilde sıyrılmak.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

tahminimce Rodellaga yi alır bizimkiler

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burda boşuna kadro yapmayın en mantıklısı Fransa ligini bilen bir hoca getirip ligue 1-2-3 den 7-8 tane topçu almak ve bu işin içinden mantıklı ve ekonomik bir şekilde sıyrılmak.

sen Fransadami yaşıyorsun?

Sorumu şimdi bu beni bütün antu tanıyor ayıp oldu :D evet fransızım ben bir taraftan

valla ben tapatalk yeni yukledim telefona yıllardır offline takip ediyorum zaten bikackez giris yapayim dedim cris transferinde bikac sacma transferde fena kalaylayip uzun cezalar almıştım malum bende Trabzonluyum ,erken kopuyo kayışlar ? ama taniyorum seni ve cogu isim ezberimde, yokmu şöyle bi Sagnol , Makalele, Desailly ,Fransadaki gençlerde sen bilirsin

"Yeni sezon için futbolcular alınacak, yine aynı sıkıntılar yaşanabilir mi?" sorusuna Pereira, "Çok fazla oyuncu almak daha güçlü olacağınız anlamına gelmez. Gelecek sezon içinde az oyuncu alıp, daha doğru daha iyi transferler yapmamız gerekiyor. Bu noktayı iyi şekilde görmeliyiz. Bu sezon yaptığımız bazı hataları bu anlamda yapmamalıyız. Bu konuda endişeli değilim. Daha az para harcayıp daha güçlü takım kurmak bizim için mümkündür" cevabını verdi.

bunlar aggeri de alamaz lan.yıllık 2,5 falan alır net.. gelirse agger.

Yabanci hoca gelecekse kesinlikle Bielsa. Bu adam gittigi her takimda basarili olmus.

Turk Hoca gelecekse hic gelmesin riekerinkle devam edelim. Riekerink senelik 150 bindolar aliyor temiz takimida taniyor.

Basnik ne la

Basnik falan gelmesin , Basnik basgitsin

Rieking devam etmeli eger hepimizin "bu is yapar" dedigi biri gelmezse

1m euro+yasin+olcan = eden visca.

1m eurı +umut+donk = eren derdiyok.

anadolu'dan iki topcu yeterli.

deneyimli bir stoper lazım, chedjou-semih'i satıp onlardan gelen para ile kamil glik alınsa 6-7 sene stoperi sağlama alırız.

a.song westham'ın müzmin yedegi, kiralamak icin bundan ii fırsat gelmez.

+niasse kiralık olarak alınabilir, süper ligde her sekil fark yaratacak santrafor.

+fransa 2'den famara-n'bakato hücuma seviye atlatabilir.

+yetenekli gurbetci gencler kacırılmamalı, mesela emre mor.

1m euro+yasin+olcan = eden visca.

1m eurı +umut+donk = eren derdiyok.

anadolu'dan iki topcu yeterli.

deneyimli bir stoper lazım, chedjou-semih'i satıp onlardan gelen para ile kamil glik alınsa 6-7 sene stoperi sağlama alırız.

a.song westham'ın müzmin yedegi, kiralamak icin bundan ii fırsat gelmez.

+niasse kiralık olarak alınabilir, süper ligde her sekil fark yaratacak santrafor.

+fransa 2'den famara-n'bakato hücuma seviye atlatabilir.

+yetenekli gurbetci gencler kacırılmamalı, mesela emre mor.

Sen taktın niasseye illa aldıracan :D

Sen taktın niasseye illa aldıracan :D

kiralık diyomda. bonservis verilsin demiyoz hoş :)

niasse hücumun her bölgesine basan, cok yönlü forvet. sürekli posizyon kovalar. süper ligdeki savunmaların ezberini bozacak tarzda santrafor..

bu adamı sürekli burak yılmaz ile kıyaslıyorsunuz, onun icin sevmiyorsunuz.

burak gibi düz bir st degil, bunun garantisini verebilirim.

kiralık diyomda. bonservis verilsin demiyoz hoş :)

niasse hücumun her bölgesine basan, cok yönlü forvet. sürekli posizyon kovalar. süper ligdeki savunmaların ezberini bozacak tarzda santrafor..

bu adamı sürekli burak yılmaz ile kıyaslıyorsunuz, onun icin sevmiyorsunuz.

burak gibi düz bir st degil, bunun garantisini verebilirim.

Herhangi bir forvet transferine ben laf etmem dikkatimi çektide 2 3 yorumunda gördüm niasseyi :)

Herhangi bir forvet transferine ben laf etmem dikkatimi çektide 2 3 yorumunda gördüm niasseyi :)

valla akhisar'dan bu yana bizde oynamasını istedigim bir santrafordu.

nedeni ni söyledim. cok yönlü oynaması hücumda bize daha fazla seçenek sunar.

zaten bi niasse olmaz. sağlam iki santrafor lazım.

eren-famara

eren-niasse

niasse-famara

3'ünden 2'si gelse yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt