bizle alakası yoktur yıllık 4,5 verecek durumumuz yok suan
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osmanlı ve fener miş
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizle alakası yoktur yıllık 4,5 verecek durumumuz yok suan
umut fakirin ekmeği ama hakkaten yıllık4 ,5 verecek gücümüz yok , sponsorla falan olsa bile sagbeke degil forvete alirlar oncelik degilbizle ilgisi var.tv 3 diye bi kanal juve ve GS istiyo demiş.
sen Fransadami yaşıyorsun?Burda boşuna kadro yapmayın en mantıklısı Fransa ligini bilen bir hoca getirip ligue 1-2-3 den 7-8 tane topçu almak ve bu işin içinden mantıklı ve ekonomik bir şekilde sıyrılmak.
sen Fransadami yaşıyorsun?
Forumdaki tek gerçek GalataSaraylı belkideSorumu şimdi bu beni bütün antu tanıyor ayıp olduevet fransızım ben bir taraftan
valla ben tapatalk yeni yukledim telefona yıllardır offline takip ediyorum zaten bikackez giris yapayim dedim cris transferinde bikac sacma transferde fena kalaylayip uzun cezalar almıştım malum bende Trabzonluyum ,erken kopuyo kayışlar ? ama taniyorum seni ve cogu isim ezberimde, yokmu şöyle bi Sagnol , Makalele, Desailly ,Fransadaki gençlerde sen bilirsinSorumu şimdi bu beni bütün antu tanıyor ayıp olduevet fransızım ben bir taraftan
Barça Sandro nun kontratı fesh etmiş ise yarar mı la
1m euro+yasin+olcan = eden visca.
1m eurı +umut+donk = eren derdiyok.
anadolu'dan iki topcu yeterli.
deneyimli bir stoper lazım, chedjou-semih'i satıp onlardan gelen para ile kamil glik alınsa 6-7 sene stoperi sağlama alırız.
a.song westham'ın müzmin yedegi, kiralamak icin bundan ii fırsat gelmez.
+niasse kiralık olarak alınabilir, süper ligde her sekil fark yaratacak santrafor.
+fransa 2'den famara-n'bakato hücuma seviye atlatabilir.
+yetenekli gurbetci gencler kacırılmamalı, mesela emre mor.
Sen taktın niasseye illa aldıracan![]()
kiralık diyomda. bonservis verilsin demiyoz hoş
niasse hücumun her bölgesine basan, cok yönlü forvet. sürekli posizyon kovalar. süper ligdeki savunmaların ezberini bozacak tarzda santrafor..
bu adamı sürekli burak yılmaz ile kıyaslıyorsunuz, onun icin sevmiyorsunuz.
burak gibi düz bir st degil, bunun garantisini verebilirim.
Herhangi bir forvet transferine ben laf etmem dikkatimi çektide 2 3 yorumunda gördüm niasseyi![]()