Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada cok kotu bi kadromuz yok bruma telles disinda bir hizli kanat bi orta saha bi defans bir de forvetle sampiyonluk uzak degil

Özellikle bunu haftalardır söylüyorum, GG-Caner-M.Topal = FB'nin hem ofansif hem defansif gücünün %50'si. Topal'ı almak lazım, fb'ye büyük darbe olur, defansif orta saha problemini de çözmüş oluruz.

Sabahta söyledim hazor feneri Aksam koyduk birbirine girdiler alicaksin topali 2 sezon kendine gelemez bunlar borçları gırtlak

Galatasaray sezonu 10 Temmuz'da İsviçre kampında açacak ve özel bir turnuvaya katılacak. (Lig TV)

Bruma, Telles, Dzemaili & Salih Dursun takıma geri dönecek. Bu oyuncularla ilgili kararı yeni gelecek olan teknik direktör verecek. (Lig TV)

Bu Ligue 2 fetisi nedir anlayamadim ki :D

Melo geri gelsin, isterim.

Yurt içinden alınmasını istediğim 2 oyuncu var : Eren Derdiyok ve bonservis sorunu olmayan M.Topal.

Velosoyu tutup getirin pls, emreç ile olmaz. Selçuk da eski görevini daha iyi gerçekleştirir ofans olarak

Aziz Sancar, Gebze Üniversitesi’nde cüzdanından Galatasaray üye kartını göstererek, Türkiye Kupası için kutladı.

CjeB_mrW0AAH7sh.jpg

Gladbach, Vestergaard la anlasti. Bremen le görüsmeler devam ediyormus.

Sezon sonu itibariyle profesyonel sözleşmeli 42 futbolcumuz

Muslera, Cenk, Eray, Alperen, İ.Çipe

Linnes, Salih, Tarık
Carole, Telles
Chedjou, Hakan, Semih, Koray, Emrecan, Recep B.

Selçuk, Dzemaili, Bilal, Donk, Jose, Furkan, Jem, U.Gündoğan, Birhan, Batuhan
Sneijder, Ontivero, O.Kayar

Podolski, Sinan, Yasin, Bruma, Olcan, Endoğan, Doğuşcan

Umut, Sercan, V.Pala, B.İsmail, Kerem, Muhammet

sözleşmesi bitenler: Emre, Sabri, Hamit, Denayer

siyah yaptılarım kalması gerekenler şimdilik
yasin hala şüpheli

Fatih Hoca, Mehmet Topal, Rodallega gelsin seneye şampiyon oluruz.

Salih Dursun defol git lan sakın o tesislere girme karaktersiz herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt