Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan G. hariç tüm yerliler gidebilirler no prob. :hat:

Ben olsam sinanı da kiralık gönderirdim. Sözleşmesini 5 sene yap ver kiraya gelişsin geleceği planlamamız lazım. 1-2 sene geçiş dönemine girip pişebilecek bütün oyuncuları eğitim alması için avrupaya yollardım.

Parasını sen ver minimum oynama maddesi koydur. 2 sene sonra sistemi oturtup genç kadro ile ligi domine edersin.

14 yerli mecburiyetini kendileri ile dolduracak millet galiba herkesi yollayarak

Son düzenleme:
Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
Yasin Öztekin
Olcan Adın
Hamit Altıntop
Umut Bulut
Tarık Çamdal
Jose Rodriguez
Ryan Donk
Eray İşcan
Semih Kaya

Semih'in gitme ihtimali hiç yok bence ama diğerlerinden kesin kurtulmalıyız

Lazio ile gelecek sezon için anlaşması beklenen Cesare Prandelli, Sneijder'i transfer etmek istiyor. (Calciomercato)

:asd22:

Yabancı kuralı hemen faydasını gösterdi bence. Bizim yerliler birer birer gidiyor yurtdışına. Normalde Altınordu'lu Çağlar bile anormal paralara büyüklere giderdi.

ünlü spor gazete sitelerinde Emre çolağın sneijder'e sarılırken pozunu sürmanşette "GALATASARAY'LI YILDIZ OYUNCU AYRILDI" olarak görebilirsiniz.

Emre Çolak
Sabri Sarıoğlu
Yasin Öztekin
Olcan Adın
Hamit Altıntop
Umut Bulut
Tarık Çamdal
Jose Rodriguez
Ryan Donk
Eray İşcan
Semih Kaya

Semih'in gitme ihtimali hiç yok bence ama diğerlerinden kesin kurtulmalıyız

14 yerli kuralına göre Semih kalır. Hatta Yasin de kimse istemese de kalacaktır. Olcan, Tarık, Umut ve Donk takas da kullanılsa iyi olur. Jose de kiralık olarak gider muhtemelen.

Çolak ve denayer gitti şimdi bunlar kalmasını istediğim adamlardı çöp temizliği yapmamız şart çöpler kalacaksa hiç sezona başlanmasın

Emre Çolak'ın gittiğine çok sevindim. Takım 2. derece çöpten kurtuldu. Darısı 1. derece çöplere.

1. Derece Çöpler:
a. Umut Bulut
b. Selçuk İnan
c. Hamit Altıntop
d. Tarık Çamdal
e. Ryan Donk
----------------------
2. Derece Çöpler
a. Olcan Adın
b. Yasin Öztekin
c. Sabri Sarıoğlu

Şu çöplükten güzel bir pazarlamayla 10m € çıkar ama biz de o kapasite de yönetici yok.

Genç adamlar almalıyız. Bizim artık geri dödnüşsüz yatırıma tahammülümüz yok. 40 yaşında adam almayalım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt