- 1 Temmuz 2010
- 19.923
- 6.632
- 1.823
Emre gitti Sabri ile Hamitin sözleşmesi 4 gün sonra bitiyor. Umut,Olcan,Tarık ve Yasinide paketlersek müthiş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
As.Puel muhabbeti dışında birşey yok .Emre ispanyada iş yapar burada harcandı.S.A beyler nasılsınız?
Bugün baya meşguldüm. Pek takip etme şansım olmadı maalesef.
Emre Ç. Gitmiş. Allah yolunu açık etsin. Bekleneni veremedi maalesef.
Td konusunda gelişme var mı?
Sent from my iPhone using Tapatalk
As.Puel muhabbeti dışında birşey yok .Emre ispanyada iş yapar burada harcandı.
Bu Puel'i yeteri kadar izlemedim. Tek bildiğim adam bitik Ben Arfa'yı canavara çevirdi. Var birşeyler gibi
Pek ışık vermedi bana ama belli olmaz,iyi kondisyon yüklüyormuş takıma koşarız en azından![]()
Emre gitti Sabri ile Hamitin sözleşmesi 4 gün sonra bitiyor. Umut,Olcan,Tarık ve Yasinide paketlersek müthiş olur
Terim'de olma ihtimali varmış göya. Öyleyse şüphesiz FT gerisi boş
basket takımına bulamıyoz pivotu futbola mı bulacaz? şaka bir yana Llorente efsane olur buradaListeyi veriyorum![]()
Agger veya Skrtel ama Agger sol ayaklı olduğundan ilk tercihim. Daniel Agger - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt Martin Skrtel - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Agger'in yanına hırslı, adam yiyen, sert stoper Zambrono. Carlos Zambrano - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Orta sahaya benim tercihim M'villa. R.Kazan'la olan sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Sıkı bir pazarlıkla alınabilir eski piyasası da kalmadı talibi az olur. Bu yıl EPL'de 37 maç oynadı. Yann M'Vila - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Hızlı ama beyni olan kanat oyuncusu. Feghouli çok isterim. Bu yıl hariç son 3 sezonda hep 10 gol 10 asistle oynadı. Sofiane Feghouli - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt
Forvet kısmı karışık. Bir pivot bir de yedek forvet lazım. Yedek için Eduardo Vargas olabilir kiralık. Hem birçok mevkide de oynayabiliyor. https://www.transfermarkt.com.tr/eduardo-vargas/profil/spieler/89718
Pivot santrafor için bir önerim yok siz söyleyin.![]()