Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre gitti Sabri ile Hamitin sözleşmesi 4 gün sonra bitiyor. Umut,Olcan,Tarık ve Yasinide paketlersek müthiş olur

Hala hocamız belli değil kaldıki yönetim sanırım bu senede burda kalacak yalnız bu kadar kötu gecen sezonda hiç altyapıdan oyuncu maclara girmedi denenmedi yazık cok yazık ardadan sonra bitti altyapı. Elimizdekilere gelince hamit tarık donk olcan bunlardan kurtulmamız lazım acilen . Baskebol şubemız bu kadar direnmesine rağmen destek olan umursayan yok sacma sapan hamit gibi oyunculara bu kadar para verilecegine basketbola verilseydi cok daha iyi olurdu . İnşallah bu sene düzeliriz sağlam sponsorlar bulabılırsek .

Şimdiye kadar çoktan td acıklanmalıydı bonservisi elinde olan oyuncularla görüşülmeliydi ama dursun ve yönetim uyuyo

S.A beyler nasılsınız?

Bugün baya meşguldüm. Pek takip etme şansım olmadı maalesef.

Emre Ç. Gitmiş. Allah yolunu açık etsin. Bekleneni veremedi maalesef.

Td konusunda gelişme var mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera

Linnes - Denayer - Lider Stoper / Hakan - Carole / Telles

Box to Box - Selçuk

Sinan - Wesley - Yardırıcı / Bruma

Poldi / Genç Pivot

​

------------------------Muslera--------------------
----Linnes------Chedjou-------XXXXX-----Telles(Carole)
------------------XXXXX------XXXXX-------
----Sinan(Bruma)---------Wesley------Podolski-------
-------------------XXXXXX---------------------

S.A beyler nasılsınız?

Bugün baya meşguldüm. Pek takip etme şansım olmadı maalesef.

Emre Ç. Gitmiş. Allah yolunu açık etsin. Bekleneni veremedi maalesef.

Td konusunda gelişme var mı?

As.Puel muhabbeti dışında birşey yok .Emre ispanyada iş yapar burada harcandı.

Bu Puel'i yeteri kadar izlemedim. Tek bildiğim adam bitik Ben Arfa'yı canavara çevirdi. Var birşeyler gibi

Pek ışık vermedi bana ama belli olmaz,iyi kondisyon yüklüyormuş takıma koşarız en azından:)

Aslında o kadar da kötü bir takımımız yok ya. Geçen sezon daha kötü bir takımla 3 kupa aldık. Ben hala hayret ediyorum nasıl 3 kupa aldık diye. Bizim takım gaza gelince ve alması gereken maçlarda bir şekilde kazanıyor. Her maçı final maçı gibi gören bir hoca bulmamız lazım. Gerisi kendiliğinden gelir.

Listeyi veriyorum :)

Agger veya Skrtel ama Agger sol ayaklı olduğundan ilk tercihim. Daniel Agger - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt Martin Skrtel - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Agger'in yanına hırslı, adam yiyen, sert stoper Zambrono. Carlos Zambrano - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Orta sahaya benim tercihim M'villa. R.Kazan'la olan sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Sıkı bir pazarlıkla alınabilir eski piyasası da kalmadı talibi az olur. Bu yıl EPL'de 37 maç oynadı. Yann M'Vila - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Hızlı ama beyni olan kanat oyuncusu. Feghouli çok isterim. Bu yıl hariç son 3 sezonda hep 10 gol 10 asistle oynadı. Sofiane Feghouli - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Forvet kısmı karışık. Bir pivot bir de yedek forvet lazım. Yedek için Eduardo Vargas olabilir kiralık. Hem birçok mevkide de oynayabiliyor. https://www.transfermarkt.com.tr/eduardo-vargas/profil/spieler/89718

Pivot santrafor için bir önerim yok siz söyleyin. :)

Listeyi veriyorum :)

Agger veya Skrtel ama Agger sol ayaklı olduğundan ilk tercihim. Daniel Agger - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt Martin Skrtel - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Agger'in yanına hırslı, adam yiyen, sert stoper Zambrono. Carlos Zambrano - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Orta sahaya benim tercihim M'villa. R.Kazan'la olan sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Sıkı bir pazarlıkla alınabilir eski piyasası da kalmadı talibi az olur. Bu yıl EPL'de 37 maç oynadı. Yann M'Vila - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Hızlı ama beyni olan kanat oyuncusu. Feghouli çok isterim. Bu yıl hariç son 3 sezonda hep 10 gol 10 asistle oynadı. Sofiane Feghouli - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Forvet kısmı karışık. Bir pivot bir de yedek forvet lazım. Yedek için Eduardo Vargas olabilir kiralık. Hem birçok mevkide de oynayabiliyor. https://www.transfermarkt.com.tr/eduardo-vargas/profil/spieler/89718

Pivot santrafor için bir önerim yok siz söyleyin. :)
basket takımına bulamıyoz pivotu futbola mı bulacaz? şaka bir yana Llorente efsane olur burada
Mvilla gelmez Sunderland'de iyiydi bu yıl

Diabate süper forvet bizim lig için.

Sakatlık falan olmazsa baya katkı sağlar.

Selçuk ve Sneijderli orta saha ağır oluyor abi.

Iki oyuncu 30ı geçtiğine göre böyle devam eder.

Radikal kararlar alan hoca fena olmaz aslinda

Osmanlı'ya bak biz Fransa 2. Liginden Adam alamıyoruz (famara) , Ada'mlar gidip diabate alıyor . Biz bu kadar mı aciz olduk yahu?

Osmanlı bu planlamayla şampiyonluga oynar eldekileri tutarsa kale ve forveti ayarladı adamlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt