Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Listeyi veriyorum :)

Agger veya Skrtel ama Agger sol ayaklı olduğundan ilk tercihim. Daniel Agger - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt Martin Skrtel - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Agger'in yanına hırslı, adam yiyen, sert stoper Zambrono. Carlos Zambrano - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Orta sahaya benim tercihim M'villa. R.Kazan'la olan sözleşmesi bu yıl sonunda bitiyor. Sıkı bir pazarlıkla alınabilir eski piyasası da kalmadı talibi az olur. Bu yıl EPL'de 37 maç oynadı. Yann M'Vila - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Hızlı ama beyni olan kanat oyuncusu. Feghouli çok isterim. Bu yıl hariç son 3 sezonda hep 10 gol 10 asistle oynadı. Sofiane Feghouli - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Forvet kısmı karışık. Bir pivot bir de yedek forvet lazım. Yedek için Eduardo Vargas olabilir kiralık. Hem birçok mevkide de oynayabiliyor. https://www.transfermarkt.com.tr/eduardo-vargas/profil/spieler/89718

Pivot santrafor için bir önerim yok siz söyleyin. :)
Sen bu listeyi dursun à ver haftaya alirsin

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Eren+Cengiz > Başakşehir
Karce+Diabete> Osmanlı

Kendi çaplarında iyi transferler[FBV][/FBV]

Son düzenleme:
vay anasını Diabate'yi almışlar demek forvet rotasyonumuzda olmasını isterdim aslında kendisinin

basket takımına bulamıyoz pivotu futbola mı bulacaz? şaka bir yana Llorente efsane olur burada
Mvilla gelmez Sunderland'de iyiydi bu yıl

Llorente efsane olur abi. Asılında kiralık alabiliriz. Bu yıl fazla forma şansı bulamadı. Benim aklımda olan adam Stoke'da ki Mame Diouf o da pek forma şansı bulamadı bu yıl.

M'vila'yı taraftarlar pek tutmadı ayrılacağı kesin ama umarım Epl'den teklif almaz yoksa rahat şekilde alınabilecek konumda şuan.

--------------------muslera----------------------
linnes-------zambrano---agger----------carole

----------------selçuk--m'vila-------------------

feghouli----------sneijder-------------podolski

------------------Llorente-----------------------

Yedekler: Cenk, Koray, Sinan, Vargas, gerisi de bir şeklide dolar heralde.

Agger ve Feghouli'nin sözleşmeleri bitti zaten. Zambrano 5 milyona halledilir. M'vila'nın 6 ayı kaldı sıkı pazarlıkla alınabilir bence. Llorente ve Vargas kiralık.

Bruma ve Telles'i satarsak bu transferler hayal değil...

Son düzenleme:
Dursundan çok fazla şey bekliyorsunuz

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlı bizim almamız gereken topçuları alıyo , bizde onların gönderdiklerine sulanıyoruz.

Dursun ağız tadıyla yeni bir yalana daha imza attı. Sözde lig bitmeden birkaç hafta önce teknik direktörümüz açıklanacaktı. Gelenden gidenden 6, 7 yiyen Trabzon bile pat diye hocasını açıkladı. Avrupa'da daha sezon ortasından belliydi kimin seneye hangi takımı çalıştıracağı. Bir tek biziz herhalde bu kadar uzun süredir teknik adamı belli olmayan kulüp.

Uçuk kadrolar beklemeyin. Muslera, Carole, Linnes, Chedjou, Telles, Selçuk, Sneijder, Sinan, Podolski, Bruma gibi isimlerin hemen hemen tamamı ilk 11 oynayacaktır. Doğru stoper, ortasaha ve santrafor bulursak şükredelim.

CjfaKmKW0AAVAzu.jpg

Helal olsun Osmanlispor'a. Cok iyi bir transfer yaptilar, bonservisi elinde olan bir oyuncu, bizde yedek forvet olarak katki saglardi...

Umar - Badou - Delarge
Diabate

Fena sayilmaz

Osmanlı komple zenci oldu defansa da bizden Donk'u alsalar keşke

D5803 cihazımdan gönderildi

Beyler şaka mı yapıyorsunuz, ciddi misiniz?
Melo sahada deli dolu, ama saha dışında sakin, iyi bir aile babasıydı.
Balotelli, Boateng gibi adamlar saha içinden çok saha dışı olayları, sevgilileri, çapkınlıkları ile meshur olmuş futbolcular.
Bize yaramaz. Nokta..
Boateng fazla seks yüzünden sakatlanmış adam ??

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CjfaKmDWEAA7ztx.jpg

Diabate

KAYNAK: MELIH GÖKCEK

istatistiklere göre iyi topcu

In

Kerem Demirbay (22)
Tolgay (25)
Rode (kira) (25)
Fosu-Mensah (kira) (18)
Sandr Ramirez (20)
Dembele (19)
Gnabry (kira) (20)
Yaruba Cissako (21)
Engin Bekdemir (24)

Out

Olcan (30)
Yasin (29)
Reys (31)
Cemaili (30)
Umut (33)
Hamit (33)
Chedjou (30)

Furkan Özçal, Ontivero, Salih Dursun, Tarik

tolgayı beşiktaş vermez
diğerlerini de bu yönetim alamaz
ama güzel yapılanma

Geçen sene ile dejavu yaşıyoruz. Bu sene tek beklentim birkaç çöpü göndermek. Dursun gitse muazzam olur ama gitmez daha otel bitmedi bitince belki gider.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt