Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu videoda sol tarafta daha çok gördüm..aklıma ilk riera geldi..bilekler vuruş stili vs aynı riera ama bir olmamışlık var adamda..aynı hissi hajroviç videosunu izlerken almıstım..vuruş özelliği dışında amrabattan iyi değil bence :-)

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence de

Hic kimse kanat yazmamis ama en önemli eksik ayni zamanda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

0a75d8f9ef26e9dca2c1d1fe10c49d66.jpg

Daha transfer dönemi yeni başladı zamanımız var...Euro 2016 da cok iyi oyuncular var izliyoruz,ince eleyip sık dokuyoruz..Şampiyona sonu transfer hız kazancak..ikinci kamp dönemine takım hazır olur..Agustosu bekliyoruz avrupada fiyatlar düşsün diye mali durumumuzu biliyorsunuz arkadaşlar kulüp menfaati önemlidir..biliyorsunuz ki son güne kadar transferler hazır olacak..saat 17 ye kadar vaktimiz var,pardon 00.00 olmus arkadaslar uğrasıyorlar...Bizde transfer bitmez..Ve kapanış :-) Biraz karışık bir yazı oldu ama böyle bir döneme hazırız bence.

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

inter başkani thohir bize laf sokmuş

"Sonumuz Galatasaray gibi olur" ilgili haber.

"Kadromuzun sadece İtalya'da değil Avrupa'da da mücadele edecek seviyede olmasına çalışıyoruz. Bunu yaparken de UEFA Finansal Fair Play kurallarına uymak zorundasınız. Eğer bunu yapmazsanız sonunuz Galatasaray gibi olur.

Tşkler Ünal Aysal :005: :005:

Riekerink: "Oyuncular kalmamı istiyor ama yönetimden ses yok. Teklif gelirse düşünürüm, şu an alt yapıya bakıyorum" (De Telegraaf)

rüyamda melo geri dönmüştü riera da geri dönüyordu sol bek olarak

Fransa 2ci ligdeki begendigimiz Farid Boulaya'yi anderlecht, club brugge, toulouse ve mainz istiyomus. Mainz 1-1.5m teklif etmis ve buyuk ihtimal mainz'e gidiyormus. Ayni soufiane boufal gibi cok yetenekli oyuncu, eger mainz'e giderse orda iyi isler yapar ve sonra bir buyuk takima gider.

[h=1]kabasakal[/h][h=2]@kaabaaSaakaal[/h]LİGDE ÖNCEKİ SEZONDAN 2 GOL AZ YEMEK VE TÜRKİYE KUPASI'NDA FİNAL OYNAYABİLMEK İÇİN 70 MİLYON EURO HARCADILAR HAHAHAH
:DD

vay be öyle yada böyle dursun hırsızı kaldı

adamı taraftar bile gönderemedim valla helal olsun iyi inatçı çıktı

adam akıllı soymadan batırmadan gitmem diyor resmen

Fransa 2ci ligdeki begendigimiz Farid Boulaya'yi anderlecht, club brugge, toulouse ve mainz istiyomus. Mainz 1-1.5m teklif etmis ve buyuk ihtimal mainz'e gidiyormus. Ayni soufiane boufal gibi cok yetenekli oyuncu, eger mainz'e giderse orda iyi isler yapar ve sonra bir buyuk takima gider.

o cocukta iş var dün izledim ayakları acayip büyük bir kanata göre değişik bir tip

ben arfa fbde.aziz baskan patlatmaya basladi.fiko konusur aziz yapar.

CjcaSnfUUAE0XbE.jpg

Sneijder --> Manchester haberleri var İngiliz basınında.

Sneijder-United hiç gerçekleşmemiş bir aşk hikayesi gibi bir şey.Her transfer sezonu haberi çıkıyor mutlaka

Ben Arfa tüm sezon gösterdiği performansı STSL'ye gelebilmek için mi yaptı? Sanmıyorum. Son geleceği lig bizim lig olur, bizden önce Çin'e gider zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt