Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bild'in haberine göre Gladbach Rode'yi alacakmis 8 Milyona.

Ama Rode beklemek istiyormus Gladbach'in ön elemeyi gecip CL'ye kalip kalmamasini. Ben Eberl olsam bu söylediginden sonra almam bunu. Bok var sanki Bayern de yedek oturuyorsun, bir de Renato Sanchezi aldilar artik tribüne abone olursun.

Gel lan iste Gladbacha adami hasta etme Sebastian.

Son düzenleme:
Yabancı sağ bek alırsak Linnes gidecek ben bu adamdan hemen vazgeçilmesinden yana değilim, iyi bir takımla iş yapabilecek bir oyuncu.

Yeni yabancı sağ bek+yerli yedek yerine Gökhan+Linnes daha güzel olur.

Gökhan renktaşımızı kulübümüze davet ediyoruz.

BJK'li olduğuna dair bir demeci yok

Dolayısıyla GS'li olma ihtimaline eşit

Sergen renktaşımız bu konularda pek yanılmaz ben güveniyorum

Fatih Terim+Gökhan Gönül+Mehmet Topal+Forvet+Stoper=Seneye rahat şampiyonluk

Tekihtimalli vardı eskiden, o söylemişti Gökhan'ın evinde Galatasaray posteri olduğunu. Artık bilmiyorum ne kadar doğru da Galatasaraylı derler kendisi için.

Muslera
Gökhan Granqvist Denayer Carole
Topal
Sneijder Selçuk
Visca Balotelli Podolski

Yedekler: Cenk, Linnes, Hakan, Ndiaye, Sinan, Yasin, Eren
​

Önümüzdeki sezon Mart sonu Nisan başı gibi şampiyon olur bu kadro.

Gökhan Gönül'ün gelmesi imkansız, Topal'ıda bırakmazlar zaten. Gökhan Gönül'ün gelmesi için bir sebep mi var? Fener istediği parayı verebilir ona, kendisi BJK'li olduğundan BJK'yede geçebilir. 2 tercih var önünde. Bize gelmesi imkansız. Gelmesin de zaten ne gerek var, Linnes düzenli oynatılırsa ve adapte edilebilirse ondan kat kat daha iyi bir oyuncu olacaktır, Gökhan Gönül fazla genç. :)

Gg de topalda gelmesin +30 yaş biri alınacaksa o isim melo olmalı başka hiç kimse değil

fenerin durumu kötüye gidiyorda bizim durumda hiç iyi değil daha hoca belli değil ve şuanki yönetimle şeneye ne yaparız beli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt