Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÖNDERİLECEKLER:
Umut Bulut: 0m €
Selçuk İnan: 2m €
Yasin Öztekin : 4m € (Araplar alabilir)
Olcan Adın: 1m €
Dzemaili: 1m €
Tarık Çamdal: 0m €
Sabri Sarıoğlu: 0m €
Donk : 2.5m €
Hamit : 0m €
Sneijder : 7.5m €
Podolski : 8m €
Telles : 7.5m €
---------------------------------
Toplam : 33.5m €

GELENLER:
Vilhena : 1m € (imza)
Veloso : 1m € (imza)
Cisako : 0m €
Emrah : 0m €
Emre : 0m €
Engin : 0m €
Pato : 5m €
Rossi : 4m €
R.Alvares :0m €
Gaston R: 0m

bize ilk 11 de oynayabilecek sağlam adamlara ihtiyacımız var stoper ortasaha önlibero kanat forvet başka transfere ihtiyaç yoktur.bunları yaparlarsa hazırlık kampından önce dursun çapsızını alkışlarım helal derim yapamassa zaten biliyoduk

-Muslera-
-vdW-Chedjou-Denayer-Carole-
-Paredes-Selcuk-
-Feghouli-Sneijder-Bruma-
-Ben Yedder-

Sampiyon Galatasaray​

Fatih Hoca gelirse Gökhan Gönül ile Mehmet Topal'ı da getirebilir.

Muslera
Gökhan Granqvist Denayer Carole
Topal
Sneijder Selçuk
Visca Balotelli Podolski

Yedekler: Cenk, Linnes, Hakan, Ndiaye, Sinan, Yasin, Eren
​

Önümüzdeki sezon Mart sonu Nisan başı gibi şampiyon olur bu kadro.

Visca yerine Sinan veya Bruma forvete de Balotelli yerine karakterli biri lazım.

Ne gökhan gönülü arkadaslar ya takimin yas ortalamasi ciktikca ciksinmi?

Gökhan gelse ne olur yahu amma tatavası yapıldı bu adamın da gereksiz yere kaç yaşına gelmiş zaten kaç yıldır vasat futbol oynuyor ve sürekli sakatlanıyor fiziği de bitme noktasında ne yapalım bu adamı yahu umarım kalır Fener'de ya da Bjk'ye gider.

Gökhan gelse ne olur yahu amma tatavası yapıldı bu adamın da gereksiz yere kaç yaşına gelmiş zaten kaç yıldır vasat futbol oynuyor ve sürekli sakatlanıyor fiziği de bitme noktasında ne yapalım bu adamı yahu umarım kalır Fener'de ya da Bjk'ye gider.

Linnese gerekli şans verilse carole gibi parlıyacak gg ye 2 milyon euro vermeye ne gerek var + imza parası bide en az 3 yıllık sözleşme çok riskli.

Yabancı sağ bek alırsak Linnes gidecek ben bu adamdan hemen vazgeçilmesinden yana değilim, iyi bir takımla iş yapabilecek bir oyuncu.

Yeni yabancı sağ bek+yerli yedek yerine Gökhan+Linnes daha güzel olur.

İlla yerli ne alaka ? Sabri gitsin iyi bir yabancı sağ bekle linnes kalsın , diğer 14 Türk'ü başka mevkilerin yedeğinden de doldurursun . Senin dediğin olursa seneye banko Sabri

Sent from my iPhone using Tapatalk

-Muslera-
-vdW-Chedjou-Denayer-Carole-
-Paredes-Selcuk-
-Feghouli-Sneijder-Bruma-
-Ben Yedder-

Sampiyon Galatasaray​

Van der wiel yillik en az 2m ister, kendisi de yillik 2m hakedecek bir sag bek degil.

Denayer city'e geri donecek.

Paredes ofansif orta saha'da oynayan bir oyuncu, sadece bu sezon defansif oynadi, bize yaramaz, bize daha agresif oyuncu lazim.

Feghouli'yi seve seve bizde gormek isterim, ama avrupa kupalarinda oynayan bir takimda gitmek ister bence.

Ben Yedder'i ingilterde'den takimlar isterken bize gelir mi bilemem, iyi bir yillik ucreti verirsek olabilir.

İlla yerli ne alaka ? Sabri gitsin iyi bir yabancı sağ bekle linnes kalsın , diğer 14 Türk'ü başka mevkilerin yedeğinden de doldurursun . Senin dediğin olursa seneye banko Sabri

İlk 11'de kaç tane yerli var ki Linnes'i yedeğe yazacağız? Avrupa'nın olmadığı bir sezonda 2 yabancı sağ bek olacağını hiç sanmıyorum.

18 kişilik kadroya en fazla 11 tane yabancı alabiliyorsun.

Geniş kadrodaki 14 yerliden ziyade Gökhan, Topal gibi adamları alırsak 18 kişilik kadroya yazacağımız 7 yerli güçlenmiş olur, denklem basit.

Linnese gerekli şans verilse carole gibi parlıyacak gg ye 2 milyon euro vermeye ne gerek var + imza parası bide en az 3 yıllık sözleşme çok riskli.

Linnes'de ben hic bir isik goremiyorum abi nedense, oynadigi maclarda sadece hiz'i dikkat cekti, ne takim oyununa katiliyo, ne sag'dan devamli bindiriyo, fizik olarak cok kotu, adama dokunsan ucuyo, defansif olarak idare eder.

Van der wiel yillik en az 2m ister, kendisi de yillik 2m hakedecek bir sag bek degil.

Paredes ofansif orta saha'da oynayan bir oyuncu, sadece bu sezon defansif oynadi, bize yaramaz, bize daha agresif oyuncu lazim.

Feghouli'yi seve seve bizde gormek isterim, ama avrupa kupalarinda oynayan bir takimda gitmek ister bence.

Ben Yedder'i ingilterde'den takimlar isterken bize gelir mi bilemem, iyi bir yillik ucreti verirsek olabilir.
Demek Paredes'i bu sezon takip etmedin. Yeterince agresif. Bundan sonra da defansif orta saha oynayacak gibi görünüyor. Ve sadece bu sezon o mevkide oynamadi.

Bize müthis katki saglar, Melo unutulur.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Van der Wiel yıllık en az 4m avro ister.

Gereksiz lüks transfer olur

Van Der Wiel alınsın oraya oyuncu alınacaksa. Beşiktaş da istiyormuş adamı. Boşa çıktı zaten yıllık 2 m € istese nolacak ? Sanki bana Gökhan bedava oynayacak. O da ister yıllık en az 2 m €.

İlk 11'de kaç tane yerli var ki Linnes'i yedeğe yazacağız? Avrupa'nın olmadığı bir sezonda 2 yabancı sağ bek olacağını hiç sanmıyorum.

18 kişilik kadroya en fazla 11 tane yabancı alabiliyorsun.

Geniş kadrodaki 14 yerliden ziyade Gökhan, Topal gibi adamları alırsak 18 kişilik kadroya yazacağımız 7 yerli güçlenmiş olur, denklem basit.

Topal ve gönül gelmez ama boşuna kadrolara yazmayın bence . Gönül başka takıma topal da kendi takımında kalır .

Topal ve gönül gelmez ama boşuna kadrolara yazmayın bence . Gönül başka takıma topal da kendi takımında kalır .

Parasını verirsek gelirler bence, adamların bu saatten sonra düzenlerini bozup avrupa'ya çıkma gibi bir hayali olduğunu sanmıyorum.

Hele bir de Fatih hoca olursa takımın başında koşa koşa gelirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt