Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala hayal dünyasında olanlar var burada. Yok Dzeko yok Alex Song falan. Koskoca Galatasaray eriyip bitiyor. Emrah Başsan,Engin Bekdemir, Emre Güral'lardan bahsediyorlar.
Bu adamlar eldekilerden çok kötü olmayabilir ama yeterli mi?
Emrah Başsan, Emre Çolak'tan fazla ne verecek?
Engin Bekdemir'in Jose Rodriguez'den farkı ne?
Yada Emre Güral, Sinan Gümüş'ten daha mı iyi?
Gerçeklerle yüzleşme zamanı artık. Bunu 2 yıl önce söylediğimde beni bjkli ilan etmişlerdi. Sonuç ortada. Bjknin Samet Aybaba ve sonrasında Önder Özen ile yaptığını yapmalıyız. Genç, potansiyeli olan gurbetçi oyunculara ağırlık vermeliyiz. Yabancı konusunda etikete değil fayda-maliyete ekseninde hareket etmeliyiz. Hoca seçiminde yarışmacı olmasından ziyade öğretici hocaları bulmalıyız. Bunları yaparken emin olun bu sezondan daha kötü olmayız ama ısrar edersek 2-3 sezon sonrasında hem genç hem potansiyelli hemde uyum sağlamış bir kadromuz olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu senenin kaçanı belli oldu. Bütün yaz dzekoyu almakla uğraşırız, transfer dönemi biter sonunda emregüralla umuta kalırız olacak olan bu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kalırsak kalalım be renktaş,takım diyor ki sizi 2011'den sonra çok sevindirdim,şimdi cefa çekme zamanı,varsın çekelim olmayalım 2-3 sene şampiyon,dünyanın sonu değil.

Kalırsak kalalım be renktaş,takım diyor ki sizi 2011'den sonra çok sevindirdim,şimdi cefa çekme zamanı,varsın çekelim olmayalım 2-3 sene şampiyon,dünyanın sonu değil.
İyide renkdaş, dursun dzekoyu bırak almayı görüşmesini bile beceremez, taraftarı bütün yaz bununla oyalıcak. Geçen sene ibra gibi. Çıkıp desinler ilgilenmiyoruz falan, bariz umut satıyorlar. Forumda hayallere giriyor, şahsen benim gram unudum yok, neyse...

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 20 senedir yaptığını Allah kimseye yaşatmasın."
Kaya Çilingiroğlu: "UEFA Kupasını, Süper Kupa'yı aldı. Sahasına kupa kaldırdı, şampiyon oldu. Tüm kupa finallerini kazandı G.Saray."
Kaya Çilingiroğlu: "Fenerbahçe'nin elinde ne var bir 6-0 var. Psikolojik üstünlük diyorlar ama Galatasaray psikoloji falan bırakmamış."

İyide renkdaş, dursun dzekoyu bırak almayı görüşmesini bile beceremez, taraftarı bütün yaz bununla oyalıcak. Geçen sene ibra gibi. Çıkıp desinler ilgilenmiyoruz falan, bariz umut satıyorlar. Forumda hayallere giriyor, şahsen benim gram unudum yok, neyse...

Taraftar da biraz düşünsün akıllı olsun renktaş,1 senedir bu adamın başkanlık profilini gören herkes bu adamın işbilmezin teki olduğunu anlar.Haklısın yönetim çıksa dese FEDA yapacağız,başarı beklemeyin iyi olur ama tepkiler de çok olur,takıma arkasını dönüp gidenler,kombine-ürün almayanlar vesaire.Galatasaray taraftarını hep savundum herkesin iyi gün taraftarı suçlamalarına karşı ancak taraftarlar da bunu kanıtlamak zorunda,bu da bir gerçek.

Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 20 senedir yaptığını Allah kimseye yaşatmasın."
Kaya Çilingiroğlu: "UEFA Kupasını, Süper Kupa'yı aldı. Sahasına kupa kaldırdı, şampiyon oldu. Tüm kupa finallerini kazandı G.Saray."
Kaya Çilingiroğlu: "Fenerbahçe'nin elinde ne var bir 6-0 var. Psikolojik üstünlük diyorlar ama Galatasaray psikoloji falan bırakmamış."

Ahmet Çakar'ın dediği gibi,ezeli rekabet falan yok ezeli tokat yiyen bir takım var.

Fener elbet bize karşı kupa finali kazanacak ama biz 10 kez falan kazandığımızda kazanabilir,daha süresi var.

Dzeko'nun menajeri sizlerle dalga gecmis kisaca

Hayal görenlere osmanli tokadini vurmus

Dzeko'yu 2 gün İstanbul'a getirelim Roma da düzenim var falan demez.

Görende Totti'yi ya da De Rossi alıyoruz zannedecek daha Roma'ya gideli 1 yıl olmuş düzenim var diyor.

Sneijder'inde 4 yıl Milano da düzeni vardı ama şimdi İstanbul'dan ayrılmıyor.

Hayal kurmayı bırakın arkadaşlar. Dzeko gibi yuksek maliyetli oyuncuları alamayız, almamalıyız.
Oncelikle eldeki ıskartalardan kurtulup , Fransa 2. Lig den ucuz, ismi fazla duyulmamış, genç oyuncuları almalıyız.
Yurt içinden alınabiliyorsa tek tercihim Eren Derdiyok olur.

Hayal kurmayı bırakın arkadaşlar. Dzeko gibi yuksek maliyetli oyuncuları alamayız, almamalıyız.
Oncelikle eldeki ıskartalardan kurtulup , Fransa 2. Lig den ucuz, ismi fazla duyulmamış, genç oyuncuları almalıyız.
Yurt içinden alınabiliyorsa tek tercihim Eren Derdiyok olur.

Komikmiş.

Geçen sezon Dani Alves ve Zlatan

Bu sezon Dzeko, Balotelli ve Torres

Taraftar yine kandırılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt