- 3 Haziran 2015
- 57.960
- 67.229
- 4.143
Dursun rahat Dursunun derdi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dzeko olmuyosa Seydou Doumbiayı zorluyalım
Rodallega'ya fitim.
Bu senenin kaçanı belli oldu. Bütün yaz dzekoyu almakla uğraşırız, transfer dönemi biter sonunda emregüralla umuta kalırız olacak olan bu.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forvet yıldız olacak sarper pukiye katılmıyormusun yoksa![]()
Dursun Rodallega'dan iyisini zor alır.
İyide renkdaş, dursun dzekoyu bırak almayı görüşmesini bile beceremez, taraftarı bütün yaz bununla oyalıcak. Geçen sene ibra gibi. Çıkıp desinler ilgilenmiyoruz falan, bariz umut satıyorlar. Forumda hayallere giriyor, şahsen benim gram unudum yok, neyse...Kalırsak kalalım be renktaş,takım diyor ki sizi 2011'den sonra çok sevindirdim,şimdi cefa çekme zamanı,varsın çekelim olmayalım 2-3 sene şampiyon,dünyanın sonu değil.
Zorlanıcak biraz haklısın![]()
İyide renkdaş, dursun dzekoyu bırak almayı görüşmesini bile beceremez, taraftarı bütün yaz bununla oyalıcak. Geçen sene ibra gibi. Çıkıp desinler ilgilenmiyoruz falan, bariz umut satıyorlar. Forumda hayallere giriyor, şahsen benim gram unudum yok, neyse...
Kaya Çilingiroğlu: "Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye 20 senedir yaptığını Allah kimseye yaşatmasın."
Kaya Çilingiroğlu: "UEFA Kupasını, Süper Kupa'yı aldı. Sahasına kupa kaldırdı, şampiyon oldu. Tüm kupa finallerini kazandı G.Saray."
Kaya Çilingiroğlu: "Fenerbahçe'nin elinde ne var bir 6-0 var. Psikolojik üstünlük diyorlar ama Galatasaray psikoloji falan bırakmamış."
Hayal kurmayı bırakın arkadaşlar. Dzeko gibi yuksek maliyetli oyuncuları alamayız, almamalıyız.
Oncelikle eldeki ıskartalardan kurtulup , Fransa 2. Lig den ucuz, ismi fazla duyulmamış, genç oyuncuları almalıyız.
Yurt içinden alınabiliyorsa tek tercihim Eren Derdiyok olur.
Ne anlatmaya çalışıyorsun sen burada kurdish falan !!!!Diğer Kurdish Dzeko Eren Derdiyok daha iyi olur vizyondash
Senin gibi saflar kanarsa çok kandırılırsınız.Geçen sezon Dani Alves ve Zlatan
Bu sezon Dzeko, Balotelli ve Torres
Taraftar yine kandırılıyor