Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan o kadar serbest kalmış kaliteli futbolcu var.Ama bunlar baştan sona embesil.En kötü Fransa'ya dadansan bu hengamede istediğin adamı alırsın.Zaten adamlar kaçacak yer arıyor

1451971_Galatasaray_SK.jpg

yedekler : cenk-koray-sabri-huddlestone-bruma-mousset-emre

Yeni tdmiz Lukas Podolski H.O :asd22:

ben kendi güvenliğin için dedim yoksa Allah korusun o hızla konrolü kaybettiğin an toparlayamazsın daha

O doğru tabi ne kadar yavaş gidersen o kadar güvenli. Ama bu otoban yani 4-5 şerit genelde dahada hızlı giderim ben kedi olmasına şaşırdım öyle bir yerde çünkü burda sahipsiz hayvan yok.
Birde üzüldüm kendimi suçlu hissettim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

O doğru tabi ne kadar yavaş gidersen o kadar güvenli. Ama bu otoban yani 4-5 şerit genelde dahada hızlı giderim ben kedi olmasına şaşırdım öyle bir yerde çünkü burda sahipsiz hayvan yok.

Cok kotu bir his. Benimde bir sincap ile oyle kotu bir anim var :(

hiç suçlu hissetme bilerek mi ezdin hayır
orada o hız normal mi evet
kedinin eceli gelmiş :asd22:

Podolski'yi satanı biz de satarız, herkes akıllı olsun. Podolski Galatasaray'dır.

kediye vurunda köpege vurmayın duvara vurmus gıbı oluyor

lan tamam kızmayın Bruma gitsin Poldi de yedek dursun diyecem de o yedek de durmaz o zaman Ben Arfa iptal :D

Ben Arfa gelirse Sneijder gidiyor demektir

10 numarada süper oynadı adam bütün sezon yeniden niye kanada dönsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt