Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Ulan o kadar serbest kalmış kaliteli futbolcu var.Ama bunlar baştan sona embesil.En kötü Fransa'ya dadansan bu hengamede istediğin adamı alırsın.Zaten adamlar kaçacak yer arıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben kendi güvenliğin için dedim yoksa Allah korusun o hızla konrolü kaybettiğin an toparlayamazsın dahaSen ne diyon ya paralı otoban da normal hız o.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
![]()
yedekler : cenk-koray-sabri-huddlestone-bruma-mousset-emre
ben kendi güvenliğin için dedim yoksa Allah korusun o hızla konrolü kaybettiğin an toparlayamazsın daha
onu sattım 10 milyonaYeni tdmiz Lukas Podolski H.O :asd22:
O doğru tabi ne kadar yavaş gidersen o kadar güvenli. Ama bu otoban yani 4-5 şerit genelde dahada hızlı giderim ben kedi olmasına şaşırdım öyle bir yerde çünkü burda sahipsiz hayvan yok.
Birde üzüldüm kendimi suçlu hissettim
hiç suçlu hissetme bilerek mi ezdin hayırO doğru tabi ne kadar yavaş gidersen o kadar güvenli. Ama bu otoban yani 4-5 şerit genelde dahada hızlı giderim ben kedi olmasına şaşırdım öyle bir yerde çünkü burda sahipsiz hayvan yok.
Birde üzüldüm kendimi suçlu hissettim
onu sattım 10 milyona![]()

şaka bir yana Ben Arfa varsa ilk 11 oynar Sinan'ın oynaması lazım ona yer kalmadı zaten para edecek 3 adamdan biriCinlilere resmen saplamissin![]()
şaka bir yana Ben Arfa varsa ilk 11 oynar Sinan'ın oynaması lazım ona yer kalmadı zaten para edecek 3 adamdan biri![]()
zaten iptal ettik onu sıkıntı yokBen Arfa gelmez deyip yuregine su serpeyim o zaman renktas![]()
zaten iptal ettik onu sıkıntı yok![]()
Sevilla sportif direktörü Monchi görevinden ayrıldığını açıkladı. [ABC]
h.o
Adebayo Akinfenwa serbest kalmis :asd22:
![]()