Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba diyorum forvet transferini iptal edip ileriye Poldi'yi ceksek ve yerine hizli , yardiran bir sol kanat mi alsak?

Forvet alsak o zaman poldiyi sol kanatta olacak. Acikcasi Poldi'nin kanat performansi tartisilir bence. Ozellike defansif olarak
Poldi ya forvet arkası 2. bir forvet gibi oynar yada 1. forvet gibi benim de aklıma şu geldi bak Sneijder'i Song'un yanına atsak önlerine Poldi'yi koysak çok mu dirençsiz olur acaba orta saha şöyle
song sneijder
poldi
sinan ben arfa
dzeko

Poldi ya forvet arkası 2. bir forvet gibi oynar yada 1. forvet gibi benim de aklıma şu geldi bak Sneijder'i Song'un yanına atsak önlerine Poldi'yi koysak çok mu dirençsiz olur acaba orta saha şöyle
song sneijder
poldi
sinan ben arfa
dzeko

Her maç 7+ gol

hem atarız hem yeriz

Acaba diyorum forvet transferini iptal edip ileriye Poldi'yi ceksek ve yerine hizli , yardiran bir sol kanat mi alsak?

Forvet alsak o zaman poldiyi sol kanatta olacak. Acikcasi Poldi'nin kanat performansi tartisilir bence. Ozellike defansif olarak

Aynisini bende dusunuyom. Podolski'nin son vuruslari raket gibi, solunda bruma saginda sinan fena degil.

song sneijder
poldi
sinan ben arfa
dzeko

Bence azda olsa direncsiz olur. Ayrica Selcuk kesilmez...

Cok buyuk bir muamma bizim Sniejder ve Poldi olayi. Ikisi birada defansif zaaflar yaratir.

Valla bak kafam karisti :D

Song , ben arfa , dzeko 1 tanesi gelse ben şahsen çok şaşırırım :D 3 ünü aldıkta kadro kurmaya çalışıyosunuz :D

Şöyle bi videolarına tekrardan baktım adam umuttan hızlı lan :D Daha 34 yaşındaymış 2 sene daha oynar bu adam

Hiç akillanmazsiniz siz var ya şurda daha yok ben arfa yok dzeko. Sizin kafanızmı iyi geçen sene Son gün en önemli oyuncumuzu yolladı tüm yaz ibo ve işemesi ile geçti. Bu sezon 5 milyon Euro dan fazla transfer yaparsak sevinin bence.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Sneijder orta sahada oynayamaz ve zaten selcuk banko oynar...
Hollanda milli takımında Van Gaal onu orada kullanıyordu ama yanında De Jong Wijnaldum vardı ama bence ligde çok sırıtmaz bu kadroyla zaten top rakipten çok bizde olur
neyse biz bu gidişle Ağustos ayında Dursun'a çok söveriz uçtuk iyice :)

Hiç akillanmazsiniz siz var ya şurda daha yok ben arfa yok dzeko. Sizin kafanızmı iyi geçen sene Son gün en önemli oyuncumuzu yolladı tüm yaz ibo ve işemesi ile geçti. Bu sezon 5 milyon Euro dan fazla transfer yaparsak sevinin bence.

bazen dogru seyler söylüyorsun:hat:

ne 5 milyonu hepsi beleş Dzeko hariç o olmasa da olur :)

kiralarsak en az 3 oyuncu alırız.

song, ceku, denayer bir de beleş arfa :asd:

Beyler soyle bir kadro yapayim dedimde beceremedim. Kadronun muhendisligi rezalet. Hem Poldi olsun hemde yeni bir forvet olsun olmuyor maalesef. Zaten Sneijder'de var.

Ancak kanatsiz futbol oynamak gerekir mesela Dzeko , Poldi ve Sniejder ile oynamak istiyorsak. Ama boyle oluncada Sinan harcaniyor. Valla isin icinden cikamadim :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt