Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 28.758
- 14.955
- 1.498
Basaksehir Osmanli gittikce Türkiyenin Gladbachi olmaya basliyorlar
Evet edin visca aminu ndiaye cok klas topčulsr bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basaksehir Osmanli gittikce Türkiyenin Gladbachi olmaya basliyorlar
egonun camianın kafası onikiden sonra çalışmıyor aldırış etme doğu reyssDalmaçya kıyıları pek çok önemli tarihi olaylara tanıklık etmiş bir bölgedir yani bunu yok mu sayıyorsunuz anlayamadım ? Ayrıca 8. yüzyıldan itibaren Bohemya krallığını idare etmiş Çek hanedanını yok saymışsınız bilmiyorsak sallamayalım değil mi ?
Bu çapsızlar hiç mi hoca bulmak için çalışmıyor hiç haber çıkmıyor duyum felan
egonun camianın kafası onikiden sonra çalışmıyor aldırış etme doğu reyss
Fail bir hataydı enazından hatanın farkına varabilmişsin bu gelecek uşaklar nesiller için büyük bir ümit ışığı olabilirrrr ayshaldashooo milliyetçi ittifak yine buluşmuş
ben çek cumhuriyeti ve hırvatistan yazdım müttefiğin hemen çeklerin ve hırvatların ecdadından girdi konuya ne tesadüf değil mi
Fail bir hataydı enazından hatanın farkına varabilmişsin bu gelecek uşaklar nesiller için büyük bir ümit ışığı olabilirrrr ayshaldash
1 Haziran oldu ne ses be seda
Ulan yine mi yalan lan şerefsizler
Sent from my iPhone using Tapatalk
O imkanlar hangi anadolu takımında olsa Gladbach olur zaten.
Bu gokhan tam cakal ha aziz yildirimin bugunku röportajında gordum 2.75 milyon euro + 20 bin euro mac basi istiyormus aziz veremem diyor 300 bin euro arttirdik kabul etmedi dedi. Gokhani bjk falanda alamaz avrupadanda kimse o parayı vermez bu herif kendini ne saniyor
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hangi imkanlar? fazla para mı alıyorlar yok arkalarında büyük bir firma mı var
Dursun 1 haziran diyorsa o 1 agustostur1 Haziran oldu ne ses be seda
Ulan yine mi yalan lan şerefsizler
Sent from my iPhone using Tapatalk