Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çapsızlar hiç mi hoca bulmak için çalışmıyor hiç haber çıkmıyor duyum felan

Dalmaçya kıyıları pek çok önemli tarihi olaylara tanıklık etmiş bir bölgedir yani bunu yok mu sayıyorsunuz anlayamadım ? Ayrıca 8. yüzyıldan itibaren Bohemya krallığını idare etmiş Çek hanedanını yok saymışsınız bilmiyorsak sallamayalım değil mi ?
egonun camianın kafası onikiden sonra çalışmıyor aldırış etme doğu reyss

ooo milliyetçi ittifak yine buluşmuş

ben çek cumhuriyeti ve hırvatistan yazdım müttefiğin hemen çeklerin ve hırvatların ecdadından girdi konuya ne tesadüf değil mi
Fail bir hataydı enazından hatanın farkına varabilmişsin bu gelecek uşaklar nesiller için büyük bir ümit ışığı olabilirrrr ayshaldash

Beyler hoca hala açıklanmadığına göre terim geliyor bence

1 Haziran oldu ne ses be seda

Ulan yine mi yalan lan şerefsizler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gokhan tam cakal ha aziz yildirimin bugunku röportajında gordum 2.75 milyon euro + 20 bin euro mac basi istiyormus aziz veremem diyor 300 bin euro arttirdik kabul etmedi dedi. Gokhani bjk falanda alamaz avrupadanda kimse o parayı vermez bu herif kendini ne saniyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunaklardn biri kalpkrizi gecirmiş olabilir yada şekeri filan yükselmiş olabilir toplantıda

Reyes boştaymış Dursun kesin alır

Bu gokhan tam cakal ha aziz yildirimin bugunku röportajında gordum 2.75 milyon euro + 20 bin euro mac basi istiyormus aziz veremem diyor 300 bin euro arttirdik kabul etmedi dedi. Gokhani bjk falanda alamaz avrupadanda kimse o parayı vermez bu herif kendini ne saniyor

Dani gökhan alves yersen tabi

Dursun Reyes'i yıldız transferi olarak getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt