Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabri Sarıoğlu iki yıl daha Galatasaray’da… Sarı-kırmızılı yönetim bu sezon Galatasaray’da 15. yılına giren Sabri Sarıoğlu ile 2 yıl daha devam etme kararı aldı. Galatasaray’da yeni teknik direktörün kim olacağı merakla beklenirken Başkan Dursun Özbek ve yönetimi Sabri Sarıoğlu ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Tecrübeli futbolcu ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacak.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Aralık ayında Galatasaray Kulübü, Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesinde yer alan ‘otomatikman uzama’ opsiyonunu iptal etmişti. Sabri’nin yeni imzalayacağı 2 yıllık sözleşmede indirime gidip gitmeyeceği merak konusu.
Sabri Sarıoğlu Galatasaray’dan yılda 4 milyon 800 bin TL sabit transfer ücreti ve net 45 bin TL maç başı ücret alıyordu.
Galatasaray ile bu sezon sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu 2001-2002 yılından bu yana sarı-kırmızılı takımın formasını giyiyordu.

Dalga gecer gibi haber yapmis Yakup Cinar denen zat

Eğer gerçekse kapatın klübü bu ne ya şaka mı ne sabrisi daha

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

seneye gögüs sponsorumuz kim olacak bakalım hangi süpermarket yada manav zinciri

ben istiyorum kardesim

zorla tweet attirmayin millete

SABRI FOREVER

Neyse ki yine sabrının yerine yine sabriyi almisiz içim bi rahat etti. Sovmeyecegim asla sovmeyecegim ne halleri varsa görsünler Sabri biter semih başlar bu sefer evlatciliginiza tukursunler

Sporcope'yi geçen sene bizzat takip ettim , hep atınca takibi bıraktım . İnanmayın yani , ha Sabri bence de kalacak ama 1 yıl olur o 2 yıl olmaz . Sabri'nin kalacağını ben de haber yaparım flaş diye , bu bilinmeyen bir şey değil başımızda dursun varken . Seneye bu Adam banko 11 yine .

Sent from my iPhone using Tapatalk

2015 haziran ayından bu yana bu taraftar hiç bir şeyi doya doya yaşayamadı şairin de dediği gibi "bir ağız dolusu gülemedim " biz bu yönetimle bir arpa boyu ilerleyemeyiz arkadaşlar .. Adamlar formaları bile basamadılar doğru düzgün 4. Yıldız büyüklüğünü rakiplerimize yaşatamadık stadın üst kullanım hakkını alamadık çivi çakamıyoruz dışı hala gecekondu gibi duruyor otel otel diyorlar oda bitemedi sponsor diye bekledik birşeyler oldu oda iptal oldu bir tane bile eli ayağı düzgün adam alamadılar donk denen adamın transferi tamamen skandal oldu. Belki işe yarayacak adam gross du adamın lisansını yetiştiremediler bu takım 60 tane gol yedi konya denen takımdan 20 puan geride bitirdi .. Bu çapsızlar hala başımız da ve hala song gibi adamların etoo gibi adamların ve Terim gibi adamların geleceğini düşünenler var hakaten şaşırıyorum..

Sabri'yi ölene kadar kullanıcaz takımda

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kupa sayısında Bülent'i geçene kadar reyizle devam.Buna alışsanız iyi olur.

GzYG03.png

sabri demek kupa demek

kupa dusmanlarini baska takim tutmaya davet ediyoruz

Elzem olan,

Ön libero ve forvet

bu iki mevkiye sağlam oyuncu şart.

Elzem olan 3 stoper, 2 on libero, 2 santrafor ve 1 sag acik.

Min 8 transfer olmali.

Ama kadroda yer isgal eden:

1. Donk
2. Tarik
3. Salih dursun
4. Jem
5. Sercan
6. Ontivero
7. Umut
8. Semih
9. Chedjou
10. Gobekli
11. Bilal
12. Dzemaili

gönderilmeli.

Denayer, Rızıkçı ve Colak zaten gitti.

Bu operasyonu , ozellikle adam gonderecek organizasyonu hemen kurmak lazim. Yollamadan alamayiz cunku.

Yani bu sezon 15 yolayip 8 almaliyiz.

1 stoper, 1 DMC ve 1 golcu cok yasli olmayip tecrubeli ve onemli oyuncular olmali. Diger 5 i genc ve top rakipteyken basan oyuncular olmasi sart.

Ligue2, belcika, norvec, danimarka ligleri cok iyi taranmali.

Galatasarayın mali olarak batık halinin en büyük sorumlularından birisi imparatore denen adamı yeniden hoca yapmak için yönetim ve taraftar can atıyor, zarbi gibi bir kımıl zararlısı ile yeni sözleşme yapılacak deniyor ,uzun lafın kısası bu takım batmış arkadaş bırakın batmayı iflas etmiş, bir kuruş bile harcamama kararım çok ama çok yerinde imiş evet Galatasaray için bir kuruş harcamam arkadaş ,ben keriz,aptal ve ahmak değilim.

Nils Petersen - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt

Nils Petersen / 1.88m / Santrafor

Bu sezon 34 maç - 25gol & 6 asist

Transfermarkt değeri 3.5m€, Bundesliga 2.Ligde . Bence Poldolski ile beraber güzel bir uyum yakalarlar zaten diğer hücum oyuncularımız da Sneijder hariç Almancı. Uyum sorunu yaşamaz

Şahsen izlemedim ama istatistikleri oldukça göz kamaştırıcı.

etonun menajeri alex songun da menajeriymiş he mi?:D ikisi de gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt