Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Unutturacak seviyede değil artık. Kimse indiremez beni havasında zaten ki doğru yani bu düşüncede. Genç fb mi nedir zaten küfür kavga ediyor bununla yilardir.
Pavali köpeklev diyerek başkanımız onlarida susturabiliyor zaten. No problem yani.

Fenerbahçe 1 sezon hariç hep ilk 2'de oldu 2004'ten beri ancak şu anki gidişatları 2. olmayı bile arayacakları yönünde bence.Önümüzdeki yıl değişik şeylere gebe,şampiyonluğa yarışsak bile ben Beşiktaş ile yarışacağımızı düşünüyorum,Fener pek müdahil olmayabilir.

Fenerbahçe 1 sezon hariç hep ilk 2'de oldu 2004'ten beri ancak şu anki gidişatları 2. olmayı bile arayacakları yönünde bence.Önümüzdeki yıl değişik şeylere gebe,şampiyonluğa yarışsak bile ben Beşiktaş ile yarışacağımızı düşünüyorum,Fener pek müdahil olmayabilir.
Bilmiyorum açıkçası. bjk da iyi takım kurdu evet bunun sorumlusu bilic ve Önder miydi yoksa fiko muydu?
West hamin durumunu da göz önünde tutarak bilic tabiki diyorum. Uzun vadeli başarılı olamaz bjk bence bu yapısı ile. Bu bizim içinde geçerli ve fener içinde geçerli. Futbol parayla ve akılcı kulüp systemi ile oynanan bir gerçek oldu ki bizim kulüplerde ne para var nede system. Hadi bizim mal varlıklarının değeri çok yüksek ve para sorununu hal ede biliriz de systemini kim kuracak bu camiada?

Beşiktaş bir kaç rotasyon oyuncu almazsa gelecek sezon ciddi sorunlar yaşayacak.

Eto'o muhabbeti yalanmış,görüşülen menajer Alex Song'un da menajeriymiş onun için uğraşıyormuşuz

Song eto denayer sampiyonluk icin yeterlidir arti kiralikdan gelen dzemaili ve bruma ile

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

cok yavas takimiz Etoyla Song la bu sezondan iyi oluruz ama yetmez, 30 puan fark yedik bu sezon, daha fazla degisiklik lazim

Fatih terimin gelmesini istemeyen bir tek benim galiba

Hep aynı sularda yüzüp duruyoruz Terimin gelmesini bende istemiyorum ama şu durumda da Terimden fazlası zor gibi. Bu sezon mutlaka ilk 2 de bitirmemiz şart. Yoksa daha kötüye gidecek. Terim gelsin biraz düzlüğe çıkarsın sonra yönetici pozisyonuna geçsin en hayırlısı bu olur gibi.
Fatih terimin gelmesini istemeyen bir tek benim galiba

Alalım Eto'o yu yanına Podolski ile 4*4*2 ye dönelim ve Selçuk Sneijder Semih Chedjou 'i elden çıkaralım sol bruma sağa oyun kurucu kanat lazım Hakim Ziyech derim o olmazsa Rachid Ghezzal
Ortaya haydi biri Song oldu yanına ya M'vılla ya I.Gueye yada Badou Ndiaye alalım defansı'da sağlama alıp dinamik orta sahamız olur defans'a da uzun boylu lider stoper tamamdır bu kadro kurulursa seneye %90 şampiyonuz tabi gelecek TD ye bağlı olarak dediklerimi ve çöpleri satarsak bunları aldığımızda zarar maks 8-9 milyon olur

Euro 2016 bitene kadar Fatih hoca kimseyle sözleşme imzalamaz bence. O yüzden gelmez.

Gelecek haftalarda hocamız kim olacağı belli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt