Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzeko dan damio ya en son eto ya gelmiş geçmiş en kötü başkan olarak tarihe geçecek bu adam.

Obertan Veloso gibi topçular boşta. Fulhamlı Dembelenin sözleşmesi 1 ay sonra bitiyor.

Daha Monaco B'de en az Carole kadar potansiyeli olan Yaruba Cissako var, Sunderland veya herhangi bir kulüple sözleşme imzalamayan Mvila var, Milanin satmak istediği Mexes var.

Piyasada bir sürü bize katkı sağlayacak topçu varken bizim pilavcılar daha hoca bile bulmayı beceremediler

eto gecis dönemi icin iyi bir transfer olur...takimi sadece genclerden kuramassin yoksa anadolu takimi gibi oluruz , genc bir forvet alinabilir ama eto tecrübesiyle sampiyon yapar bizi bence is ahlaki olan bir oyuncu RVP gibi degil....takimida bu arada genclestiriyoruz zaten..carole-sinan-linnes-koray takima zaten adapte edilen genc oyuncular seneye scout ekibi 2 genc oyuncu daha kazandirirsa takim eto-sneijder.poldi yi kaldirir..hem bence poldi ve eto bu seneki performanslariyla cogu 18 lik oyuncularin ilerisindeydi..

Ben iyi maaşi doğru yere harcanmasindan yanayim. Gelirse 2.5 3 milyn eurodan aşağiya gelmez. Bunun bonservisi boşta değil zannedersem. Yaşida uygun değil. Sneijder Poldi Eto ile yine takim savunmamiz iptal olur. Birde Selçuk gibi hamle özürlü bir oyuncu var. Bilmiyorum benim içime sinmedi.

Emre Kaplan: "Antalyaspor başkanının değişmesi üzerine Eto'o takımdan ayrılmayı düşünüyor. Galatasaray ile temsilcisinin bugün floryada bir görüşmesi oldu." (A Spor)

Emre Kaplan: "Alex Song kiralanmaya çalışıyor. 1.8m€ yıllık ücret ödenmek istiyor. Arada ufak pürüzler kaldı." (A Spor)

Emre Kaplan: "Galatasaray yönetimi Fatih Terim'den haber bekliyor. Euro 2016'nın sonu bekleniyor." (A Spor)

Riekerink hayırlı olsun.

9892f1e8fdb3fc047bbf6cdeee227531.jpg

Alırlar,yandık bittik kül olduk şampiyon olurlar.

Valla bence Antalya bırakmaz zaten , olmaz bu iş . Hatta dzeko bile daha Yüksek ihtimal bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eto'onun maliyeti yüksek Antalya için. Eto'o sözleşmesine bir madde koydurtmuştur. Eğer istersek alırız bence. O konuda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.

Antalya Etoo'yu yollama kararı mı almış? Nasıl alıyoruz anlamadım

D5803 cihazımdan gönderildi

Sessegnon'u da alırsak bence güzel bir veteran takım kurmuş oluruz.

Muslera

Linnes - Chedjou - Hakan - Carole

Alex Song - Selçuk

Reyes - Sneijder - Podolski

Eto'o
​

Yedekler
1- Cenk
2- Semih
3- Sabri
4- Dzemaili
5- Sinan
6- Bruma
7- Dembele

Kupa maçından sonra evet :)
Yok ya şaka yapıyorum tabiki sadece.

James Rodriguez in sol ayakkabı bağışını alamazlar bu arada zaten. En az 30 milyon euroluk genç oyuncuyu nasıl alacaksın

Alırlar alırlar,Aziz başkan basar parayı. :D

Şaka bir yana,Aziz bu sene nasıl uyutacak çok merak ediyorum,transfer de yok dedi.

Koca Galatasaray takımını 2 aydır teknik direktörsüz bırakanların Allah belasını versin! Avrupa'da teknik direktörü ayrılan her takım anında yeni teknik direktör buldu. Biz neyi bekliyoruz hala? Fatih Terim'i bekliyorsak ve olur da gelmezse o zaman ne yapacaklar?
Dursun denilen adam sözde lig bitmeden birkaç hafta önce teknik direktörümüzü açıklarız demişti. Adam resmen yalan tiryakisi.

Alırlar alırlar,Aziz başkan basar parayı. :D

Şaka bir yana,Aziz bu sene nasıl uyutacak çok merak ediyorum,transfer de yok dedi.
Unutturacak seviyede değil artık. Kimse indiremez beni havasında zaten ki doğru yani bu düşüncede. Genç fb mi nedir zaten küfür kavga ediyor bununla yilardir.
Pavali köpeklev diyerek başkanımız onlarida susturabiliyor zaten. No problem yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt