Emre Yüksel
Tecrübeli Üye
- 30 Haziran 2010
- 5.084
- 485
- 1.518
Dzeko dan damio ya en son eto ya gelmiş geçmiş en kötü başkan olarak tarihe geçecek bu adam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etoo gelirse sevinirim de üzülürüm de . Araftayım ama 2 sene mukavele ile gelebilir , 1+1 ile .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sevin sevin. 1+1 gelirse tadından yenmez.
Ama yanına mutlaka genç ve iyi birini daha almak lazım . Eğer olur da sadece etoo alırlarsa geçmiş olsun .
Umud da gideceği için yedeğe genç, az da olsa potansiyeli birini alırlar bence.
eto gecis dönemi icin iyi bir transfer olur...takimi sadece genclerden kuramassin yoksa anadolu takimi gibi oluruz , genc bir forvet alinabilir ama eto tecrübesiyle sampiyon yapar bizi bence is ahlaki olan bir oyuncu RVP gibi degil....takimida bu arada genclestiriyoruz zaten..carole-sinan-linnes-koray takima zaten adapte edilen genc oyuncular seneye scout ekibi 2 genc oyuncu daha kazandirirsa takim eto-sneijder.poldi yi kaldirir..hem bence poldi ve eto bu seneki performanslariyla cogu 18 lik oyuncularin ilerisindeydi..
Valla bence Antalya bırakmaz zaten , olmaz bu iş . Hatta dzeko bile daha Yüksek ihtimal bence.
Benden duymuş olma ama antudan saldırıyorlar sana bu mesajından sonraAlırlar,yandık bittik kül olduk şampiyon olurlar.
Eto'onun maliyeti yüksek Antalya için. Eto'o sözleşmesine bir madde koydurtmuştur. Eğer istersek alırız bence. O konuda sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.
Benden duymuş olma ama antudan saldırıyorlar sana bu mesajından sonra![]()
![]()
Kupa maçından sonra evetSende mi brütüs,sende mi benim şom ağızlı olduğumu düşünüyorsun?![]()
Kupa maçından sonra evet![]()
Yok ya şaka yapıyorum tabiki sadece.
James Rodriguez in sol ayakkabı bağışını alamazlar bu arada zaten. En az 30 milyon euroluk genç oyuncuyu nasıl alacaksın
Unutturacak seviyede değil artık. Kimse indiremez beni havasında zaten ki doğru yani bu düşüncede. Genç fb mi nedir zaten küfür kavga ediyor bununla yilardir.Alırlar alırlar,Aziz başkan basar parayı.
Şaka bir yana,Aziz bu sene nasıl uyutacak çok merak ediyorum,transfer de yok dedi.