Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.447
- 19.297
- 2.633
Yedirmezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Halbuki böyle yapılacağına aynı paraya 4-5 tane taş gibi topçu almak varken gidip ucuz diye ne idüğü belirsiz adamları takıma dorldumak daha mantıklı yani.Bir sürü ya tutarsa transferi yapıcaz gibi görünüyor 1-2 milyon euroya.
Taraftarı heyecanlandıracak topçu gibi topçu.
Wilfried Zaha 216 |Amazing Skill Show| HD | 18p - YouTube
Ben Harfa bu sene formunda zirve yapmışken 2 sene boyunca avrupada olmayacak bir takıma gelir diye düşünen varmı gerçekten![]()
Kane fena forvet değil ama daha iyisi lazım
PH Ganso ● Dribles & Gols HD - YouTube
GANSO nun hala avrupaya transfer olamayışı çok enteresan bu kadar yetenekli olupta devr bir kulübe neden gidilmez
Halbuki böyle yapılacağına aynı paraya 4-5 tane taş gibi topçu almak varken gidip ucuz diye ne idüğü belirsiz adamları takıma dorldumak daha mantıklı yani.
Dursun ve ekibine de ancak bu yakışır zaten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sakatlıklar kariyerini kötü etkilemiş. Bi de sahada geziyomuş.PH Ganso ● Dribles & Gols HD - YouTube
GANSO nun hala avrupaya transfer olamayışı çok enteresan bu kadar yetenekli olupta devr bir kulübe neden gidilmez
24horas'a konuşan Sampaoli, "Dünya Kupası için Katar benimle temasa geçti ama ben Marsilya ve Galatasaray gibi tutkulu takımları çalıştırmayı seviyorum." dedi.
https://www.24horas.cl/deportes/futbol-internacional/sampaoli-explica-el-motivo-por-el-cual-no-llego-al-chelsea-1956879
MART 2016