Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sürü ya tutarsa transferi yapıcaz gibi görünüyor 1-2 milyon euroya.
Halbuki böyle yapılacağına aynı paraya 4-5 tane taş gibi topçu almak varken gidip ucuz diye ne idüğü belirsiz adamları takıma dorldumak daha mantıklı yani.

Dursun ve ekibine de ancak bu yakışır zaten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kane fena forvet değil ama daha iyisi lazım

Babayaro
Babangida
Babatunde

Ben Harfa bu sene formunda zirve yapmışken 2 sene boyunca avrupada olmayacak bir takıma gelir diye düşünen varmı gerçekten :)

................................Muslera............................
wanderwiel..chedjou..nkolou/caseres..telles
...............mehmet topal....veloso.............
......feghouli............sneijder..........podolski.....
........................adebayor/dembele...............

Konya'dan Arnavut Xaviyi ne zaman alacağız ya

54586.jpg

Halbuki böyle yapılacağına aynı paraya 4-5 tane taş gibi topçu almak varken gidip ucuz diye ne idüğü belirsiz adamları takıma dorldumak daha mantıklı yani.

Dursun ve ekibine de ancak bu yakışır zaten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hep aynı hatayı yapıyoruz.3-4 kaliteli adam al garanti oynasın.
Mesela melo,muslera,sneijder gibi adamlar lazım.

Td için hep Alman ekolü görmüş bir hoca hayalimdir ama sadece alman veya o ekolden gelmedi diye değil diye üzülmemek lazım.

Yeter ki hırslı , futbolu bilen , adaletli ve cesur biri olsun....

Sent from my iPhone using Tapatalk

24horas'a konuşan Sampaoli, "Dünya Kupası için Katar benimle temasa geçti ama ben Marsilya ve Galatasaray gibi tutkulu takımları çalıştırmayı seviyorum." dedi.

https://www.24horas.cl/deportes/futbol-internacional/sampaoli-explica-el-motivo-por-el-cual-no-llego-al-chelsea-1956879

MART 2016

24horas'a konuşan Sampaoli, "Dünya Kupası için Katar benimle temasa geçti ama ben Marsilya ve Galatasaray gibi tutkulu takımları çalıştırmayı seviyorum." dedi.

https://www.24horas.cl/deportes/futbol-internacional/sampaoli-explica-el-motivo-por-el-cual-no-llego-al-chelsea-1956879

MART 2016

Sampaoli h.o diyebilirmiyiz renktaş

GS ve Marsilya gibi kaç tane takım çalıştırdı da öyle takımları çalıştırmayı seviyor anlamak güç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt