Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fft226_mf4973110.Jpeg

162280_adnan-polat.jpg

Fenerbahçe, Ramazan Civelek ve Uygar Mert Zeybek ile 4 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

martin skrtel

sosyal medyaya düşen haberlere göre alp yalman 6 haziran 2016 pazartesi günü transfer görüşmeleri için londra'ya gidecekmiş. yaşı biraz geçmiş (31) olsada ujfalusi etkisi yaratabilir.

GS sözlük

Neustadter gelecekse Skrtel de gelsin.

En fazla yedek olur o çocuktan.

Song ve Skrtel gelirse forvet işine yoğunlaşmak kalacak tamam da hoca belli değil,yönetimden bir kişi çıkıp açıklama yapmıyor ki yapsalar da yalan söylüyorlar

İşimiz 1940 doğumlu adama mı kaldı ulan bu adam başkanlığı bıraktığında bu kulup 4 sene üstüste şampiyon olup 2 adet de avrupa kupası aldı .. Hepsini geçtim sen başkan olarak bir önceki seçime girmedin mi bu nasıl birşey.. Bu adamların alayını inan ve hayri atıyor resmen göreve bir bok olmaz bizden .. Takımı gençleştirmeye çalışacak adamların yaş ortalaması 80 bizde...

Skrtel liderlik özellikleri olan bir stoper değil.

Yeni Ujfa falan denilmiş boşuna öyle bir beklentiniz olmasın.

bence kanat oyuncusu da lazım

sağda sinan-emrah solda podolski-bruma tarzı bir durum olacak gibi geliyor bana clye de gidemediğimiz için yeterli olmasa da mali şartlara baktığımızda yeterli...
Ama hoca Puel gelirse İbrahim Demirbağ,Doğancan Davas ve Muhammet Yeşilyurt gibi isimler için büyük şans olur rotasyona sokar

sağda sinan-emrah solda podolski-bruma tarzı bir durum olacak gibi geliyor bana clye de gidemediğimiz için yeterli olmasa da mali şartlara baktığımızda yeterli...
Ama hoca Puel gelirse İbrahim Demirbağ,Doğancan Davas ve Muhammet Yeşilyurt gibi isimler için büyük şans olur rotasyona sokar
İnşallah Muhammet'i çok merak ediyorum

ama Ujfalusi de Atletico'da ya da Fiorentina da lider stoper değildi hep 2. stoper mücadele edendi,bize gelince olayı değişti.

Lider stoper olmak için 1.stoper olmasına gerek yok bir oyuncuda liderlik özelliği vardır veya yoktur.

Skrtel'de de yok.

Öyle defansı organize edebilecek bir adam değil.

Yanında Ujfa tarzı bir adam olursa o zaman iyi transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt