Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında afrika kupasını şu araya sıkıştıracaklardı efsane olurdu ha :D Her kıtada turnuva scoutlar için nimet iddaa severler için cennet :D

Ujfalusi, Popescu tarzı şart değil bence. Song-Tomas ikilisinden hiç biri o tarz değildi ama çok sağlamaları. Uche-Hogh yine sağlamdı. Skrtel-Serdar da öyle olabilir.

Denayer geri gelmez, bizi tercih etmesinin en buyuk sebebi sampiyonlar liginde oynamak icindi

Song gayet de lider stoperdi bana göre.

Chedjou biraz örnek alsaymış keşke.

Nkoulou 4-5 imza parası istiyor,Skrtel'de 5 civarı 10m euro sadece bonservis ...daha ön libero,2 forvet falan lazım

Yuh skrtel sözleşme uzatmış ya. Nkoulu o kadar istemez yahu istiyorsa dayak nedir tanımını bilmiyordur millet 4 milyon bonservis verip adam gbi defans alıyor.

+Demichelis de olabilir.

Geçen sene R.Carvalho ve Barzagli'yi istedik diye yemediğimiz laf kalmamıştı, şimdi ikisi de milli takımla euro 2016'da.

Stoperin yaşına fazla takılmamak lazım form durumu iyi olduğu sürece.

Böyle bir lider stoper şart defansa Skrtel'den önce.

haklısın umarım defansı doğru kurarız bu sene ön liberoya da Song gelirse şahane olur

Ujfalusi, Popescu tarzı şart değil bence. Song-Tomas ikilisinden hiç biri o tarz değildi ama çok sağlamaları. Uche-Hogh yine sağlamdı. Skrtel-Serdar da öyle olabilir.

Oynayacagimiz oyuna bagli. Iste onun icin td gelmeden transfere cok karsiyim...

Eger pas oyunu oynayacaksak bu demek stoperler top bizdeyken orta sahaya yakin olacaklar yani arkalarinda kale ile cok mesafe biracaklar. Bu durumda stoperlerimizin belli bir hizda olmasi lazim. Eger kontra gibi oynayacaksak o zaman Stoperlerde hizdan ziyade fizik yapisi onem kazanacaktir.

Bizim td bence belli ama aciklanmiyor. Bana oyle geliyor yoksa camia olarak td gelmeden transfer yapma gelenegimiz yoktur. Aziz'in yapacagi birsey bu genellikle :D

Euro 2016'dan elenene kadar Fatih Terim'i bekleyeceğiz. Bu net.

Alp Yalman şuanda gruptan çıkamamamız için totem yapmaya başlamıştır bile ki Terim ile hemen görüşüp bu işi olumlu veya olumsuz sonuçlandırmak için.

Eğer Terim ile görüşmeler sonrasında olumsuz bir netice ortaya çıkarsa Riekerink ile devam edilir.

Alp Yalman şuanda gruptan çıkamamamız için totem yapmaya başlamıştır bile ki Terim ile hemen görüşüp bu işi olumlu veya olumsuz sonuçlandırmak için.

Eğer Terim ile görüşmeler sonrasında olumsuz bir netice ortaya çıkarsa Riekerink ile devam edilir.

Aynen durum budur kanka.

Bir yerde okumustum ne kadar dogru bilinmez ama Terim Alp Yalman'i cok seviyor ve sayiyormus. Oyleyse Terim H.O derim ozellikle son roportajindan sonra...

bu kadar transfer konuşuyoruz ama
Umut-Olcan-Tarık-Donk ilk olarak acil gönderilmeliler 6.5 civarı maaş bütçesi

Ne görüşmesi? Bu iş çoooooktan bitti..bence :)

Chiriches bu sezon fazla maç oynamadı. Kendisi hızlı, oyunu dağıtabilen bir stoper. Ayrıca hava toplarda etkili ve daha 26 yaşında.

Bende Gökhan'a katılıyorum. Fatih Terim'i getirmeye çalışacaklar, eğer gelmezse Riekerink ile devam. Puel, Flores falan gelmez.

Terim filan gelmez arkadaşlar kendinizi kandırmayın.. Mevcut adam kalır 10. Hafta istifa eder en az 2 hoca daha gelir zar zor ilk 3 e atarız kendimizi başka bir bok olmaz bu başkanla

Cenk Gönen
Eray İşcan
Sabri Sarıoğlu
Semih Kaya
Koray Günter
Hakan Balta
Selçuk Inan
Bilal Kısa
Emrah Başsan
Yasin Öztekin
Sinan Gümüş

14 tane yerli bile çıkmıyor takımdan doğru düzgün.

Aynen durum budur kanka.

Bir yerde okumustum ne kadar dogru bilinmez ama Terim Alp Yalman'i cok seviyor ve sayiyormus. Oyleyse Terim H.O derim ozellikle son roportajindan sonra...
Ikisinin gecen yildan bi fotosu vardi ama hem o fotonun hem bu fikrinin aksine terimden pek hazetmedigini biliyorum bende. Anadolu insani kafasinda goruyor olsa gerek terimi. Zaman insani nekadar degistirir bilinmez ama alman dan yana kullanir gibi geliyor tercihini. Bi ergun gursoy ve adnan polat hayal kirikligini daha yasamaya hazirlikli olmak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt