Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm benim dedigim cuevas imis ve kendisi şilili imis.

Flores te cok etkili geliştirirse kendini kanatta oynar rahat rahat 22 yasinda daha tapia on libero cueva on numara flores sol acik cok rahat oynarlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın şirketi Unit International, İran Enerji Bakanlığı ile yaklaşık 4,2 milyar dolarlık doğalgaz kombine çevrim santrali kurma konusunda anlaşmaya vardı.

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın şirketi Unit International, İran Enerji Bakanlığı ile yaklaşık 4,2 milyar dolarlık doğalgaz kombine çevrim santrali kurma konusunda anlaşmaya vardı.

Vay Ünal vay...

Bari Basketbola sponsor. Bizim zenginlerimiz işte böyle aga. Ceplerinde akrep var. Zamanında Ontiverolara , hajroviçlerle makatımıza 20mluk sapı soktun...

Neyse yinede yaşattığın güzel günler için teşekkür ederiz. Açılışı çok güzel ama kapanışınıda bir o kadar rezil yaptın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Fanatik: G.Saray Sportif A.Ş'nin başına geçen Alp Yalman, #AlexSong transferi için Londra'ya gitti.

-Tapatalk-

Alp Yalman'a helal olsun Adam bu yasında dursun gibi bi çapsızın baskan oldugu yönetime girip ondan altında çalışıyor

Alp yalman başkan adayı değilmiydi ne diye dursunun yönetmine giriyor ?

Vay Ünal vay...

Bari Basketbola sponsor. Bizim zenginlerimiz işte böyle aga. Ceplerinde akrep var. Zamanında Ontiverolara , hajroviçlerle makatımıza 20mluk sapı soktun...

Neyse yinede yaşattığın güzel günler için teşekkür ederiz. Açılışı çok güzel ama kapanışınıda bir o kadar rezil yaptın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne alakası var saçma söylediğin.

Her fırsatta camiadaki hiçbir başkan transfer hatası yapmamış gibi Ontivero ve Hajrovic gibi şeylerle kendisine laf sokan , kötü ithamlarda bulunan yöneticilik bilmeyen Dursun Özbek takımın başındayken niye sponsor olsun? Adamların ömrünü uzatsın?

Hem de belki de yerine geçmeyi düşünürken.

Çok akrep diyorsan geçen Dursun locayı uzatın dediğinde gidip 500 bin euro ya da TL ye locasını ilk uzatan kişi olmuş para girsin diye.
Adamı karalamaya yönelik algı operasyonu yaptırmam burda

Yeni Sportif A.Ş'nin ilk toplantısında, transferde görüşülecek her oyuncuya maç başı için "25 maç sınırı" koyulmasına karar verildi. (Sabah)

-Tapatalk-

Ayrıca biraz yönetim aklı olsa hadi genç scout işini geçtim Alex Songla uğraştığı kadar free formun zirvesinde Lassana Diarra ile uğraşırdım

Galatasaray Sinan Gümüş için 10 Milyon € bonservis bedeli istiyor! (Sözcü)

Yönetim, Neustadter'e 2 M € önerdi ancak pazarlıklar sonucu rakam 2.4 M €'ya çıktı. Transfer an meselesi. (Hürriyet)

-Tapatalk-

Alp Yalman'la cok kisa tanisma firsatim olmustu. Sac ve sakal kesimi her ne kadar degisik olsa da, kisa muhabbetimizden cikarimim Galatasaray'i bizler kadar sevdigidir.

Zaten liseli olmayip da Galatasaray yoneticiligi konusunda lobisi ve gucu olan tek adam diyebiliriz. Galatasaray sevdalisi olmasa bu kadar ugrasmazdi.

Ha, bu demek midir ki iyi isler yapacak? Hayir.

Bir süredir menajeri aracılığıyla yönetime haber gönderen Yasin Öztekin'in ücretinde iyileştirme yapılması yönündeki isteği kabul görmedi.

Alp Yalman’ın ilk planı tasfiye ve kiralık oyuncuların gönderilmesi ve kimseye zam yapılmama konusunda karar alındığı bildirildi. (Milliyet)

-Tapatalk-

Futbolcu sözleşmelerinde bir sezon iyi oynadı diye iyileştirme yapılması çok komik bir durum. Yasin'in yaşı ortada 21 22 yaşında sankide elimizde tutamayacağız diye korkacağız istediği yere gidebilir kendileri. Bunun dışında Galatasaray'a gelecek oyuncular Avrupa'da alacaklarında fazlasını alamayacakları konusunda net olunmalı bu kadar basit. Sırf işimize yaramayan oyunculara ne maaşlar ödedik. Örneğin Hamit Altıntop.

Alp Yalman ya çok doğru işler yapıyor ya da sağlam medya gücü var onu kullanıyor.

Haberlere bak Song , stoperler , Yasine zam reddi , Sinana sözleşme uzatma , maç başı 25 maç sınırı

bu nöştader harbiden kötü mü,yoksa bütün bunlar zirvalıktan ibaret mi

şecu ile şöle bi mukayese yapmislar;

CkI5mtIXEAArgEU.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt