Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe sakladı sakladı şimdi yılların batağı açıklanıyor ahahahah

Blake Schilb ve Stephane Lasme, Galatasaray Lisesi'ndeki pilav gününde.

CkLPgY0XIAE0Tpu.jpg

yine mi pilav günü var :C

tobias kempe nasıl futbolcu?alacakmışız galiba....

Yalman bize uefa kupasını getiren genclestirmeyi yapan adamdır.ben güveniyorum.yalmanin yapacağı gençleştirme iyi olacaktır

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalman bize uefa kupasını getiren genclestirmeyi yapan adamdır.ben güveniyorum.yalmanin yapacağı gençleştirme iyi olacaktır

95te şampiyon olsaydık kalma ihtimali artardı belki de...bjkye vermişiz ya şampiyonluğu...

türkiyede fbden baska takımda oynamam demis.muhtemelen totnım veya evertona gidicek.
Bizde oynadi ya
Bir süredir menajeri aracılığıyla yönetime haber gönderen Yasin Öztekin'in ücretinde iyileştirme yapılması yönündeki isteği kabul görmedi.

Alp Yalman’ın ilk planı tasfiye ve kiralık oyuncuların gönderilmesi ve kimseye zam yapılmama konusunda karar alındığı bildirildi. (Milliyet)

-Tapatalk-

Alp Yalman Sportif AŞ'ye girdikten sonra benim için kulüpte #1'dır. Dursun mali işlere bakan yönetici, Alp Yalman ise başkanımızdır.

al dürüst ve haldun üstünel de yönetime girse,toparlarız ya

Alp Yalman, Alex Song ve Martin Skrtel transferlerini bitirmek üzere birkaç gün içinde İngiltere'ye gidecek. (Vatan)

Yönetim, Neustadter'e 2 M € önerdi ancak pazarlıklar sonucu rakam 2.4 M €'ya çıktı. Transfer an meselesi. (Hürriyet)

:crushed:

Yeni Sportif A.Ş'nin ilk toplantısında; hoca belli olmamasına karşın stoper, ön libero, kanat ve forvet transferleri kararlaştırıldı. (HT)

Martin Skrtel Neustadter ve önlerinde Song bir gidermisiniz lütfen gidermisiniz.

Gokhan ve Topal'la anlasma olmayacak diyor Aziz pereirada kalacakmis

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim, Neustadter'e 2 M € önerdi ancak pazarlıklar sonucu rakam 2.4 M €'ya çıktı. Transfer an meselesi. (Hürriyet)

:crushed:

Bu Neustadter sirf bonservisi elinde ve bu sezon 30 mac oynadigi icin mi aliniyo yoksa gercekten takip ettiler mi adami??? Bence birincisi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt