Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
Muhalifler çıkınca fbtv anında yayını kesti![]()
Seviyorum bu adamı yaw

Komedi niyetine izliyorum şerefsizim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhalifler çıkınca fbtv anında yayını kesti![]()

carole'ın 7-8 tane asistini yemiş bizim mallar
carole'ın 7-8 tane asistini yemiş bizim mallar
Hem song hemde topal gelmez selçuk banko oynucak çünkü somg ve topal gelse hangisi yedek kalıcal ikiside kalmak istemez ha deseniz ki song mu topal mı song derim topal iyi topçu ama ofans yönü berbat zaten orta saha kabızı bi takımız song oraya hareket getirir ama topalla ileri çıkamayız biz o yüzden boşverim topalı falan
Carole harbi belki fiyat-performans olarak en iyi transferimiz olabilir uzun zamandır
Aferin aslanım benim. Böyle devam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Topal Stoper'e geçse ayağı temiz stoper işte
App de yanlış gösterdiEvet ve hemen kalitesini göstermişti zaten. Niye tutamadık ne olmuştu hatırlamıyorum şimdi
ulan boklu swensea %60'ı 100 milyon sterlin ediyor bizide böyle biri satın alsa bari 1 milyon Sterlin'e satıldı! - NTVSpor.net
Az forma gördügü sezonda adeta net en az 8 assist'i harcanmis.
seneye jose ve linnes de kral olur abi carole gibi : )Az forma gördügü sezonda adeta net en az 8 assist'i harcanmis.
Taraftar bunu da az kalsin kesiyordu.. Cok degil 1-2 ay önce ki yorumlari hatirliyoruz.
fransa 2.liginde çok varcarole tarzi (yani maliyeti ucuz ama genc) bir tik üstü oyunculari bulursak bence rahatlikla sampiyonluk icin oynariz.
fransa 2.liginde çok var
Az forma gördügü sezonda adeta net en az 8 assist'i harcanmis.
Taraftar bunu da az kalsin kesiyordu.. Cok degil 1-2 ay önce ki yorumlari hatirliyoruz.