Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem song hemde topal gelmez selçuk banko oynucak çünkü somg ve topal gelse hangisi yedek kalıcal ikiside kalmak istemez ha deseniz ki song mu topal mı song derim topal iyi topçu ama ofans yönü berbat zaten orta saha kabızı bi takımız song oraya hareket getirir ama topalla ileri çıkamayız biz o yüzden boşverim topalı falan

Hem song hemde topal gelmez selçuk banko oynucak çünkü somg ve topal gelse hangisi yedek kalıcal ikiside kalmak istemez ha deseniz ki song mu topal mı song derim topal iyi topçu ama ofans yönü berbat zaten orta saha kabızı bi takımız song oraya hareket getirir ama topalla ileri çıkamayız biz o yüzden boşverim topalı falan

Topal Stoper'e geçse ayağı temiz stoper işte

Carole harbi belki fiyat-performans olarak en iyi transferimiz olabilir uzun zamandır

Aferin aslanım benim. Böyle devam

Sent from my iPhone using Tapatalk

işte renktaş benim demek istediğim bu fiyat/performans oranı selçuk sneijder sabri hamit olcan öyle çok kötü topçular değil ama aldıkları paranın performansını göstermiyor bize çok para alan sneijder selçuklar değil fiyat/performans oranı iyi olan carole linnes sinanlar lazım en azından 2-3 yıl takımı düzeltmek ve yaşı küçültmek lazım

Topal Stoper'e geçse ayağı temiz stoper işte

Devşirmelerden bıkmadınızmı topalı stoper alalım yanında ched var sağ bekede semihi koyarız allaha emanet olur topal bize olur ama song alıınmıcaksa songu alıp selçuk yollancak ise gelsin topal yoksa kalsın

Borussia Dortmund, Raphael Guerreiro'yu 12 milyon Euro'ya transfer etti. (Bild)

Çolak yerine antalya çöpünü alan zihniyeti hiç iyi olmayan dileklerimle anıyorum

Bu kadar NET.

Dursun kaldığı sürece transferlerden hiç beklentim yok.

Eldeki çöpler gitsin ve ülke içinden kimse alınmaz ise bana yeter

Lanet gelsin Dursuna!

carole tarzi (yani maliyeti ucuz ama genc) bir tik üstü oyunculari bulursak bence rahatlikla sampiyonluk icin oynariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt