Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
zictin yani

fisek gibi dinamik deyip orta sahanin gobegine selcuk inan denen geri pasci vitaminsiz soyguncu kiz cocugunu koymanin hikmeti ne ola ki? merak ettim dogrusu.

neyse, en ii sneijder'i koyalim biz oraya, daha akillica bir secim olur perhaps!
Selçuk u böyle çöpe atmak çok saçma bir anlayış bence herkes hemen selçuğu görünce köpürüyor

Adama pres yap dersen öyle çöp gibi oynamak zorunda kalır ama biraz daha serbest ofansif rolde(şekildeki gibi) verirsen ilk seneki katkıyı verir zaten

4 2 3 1 de aynı rolü verirsek defansif açıdan batarız çünkü ne sino ne poldi ne de yasin geri dönüyor e sonra bütün eleştri selçuk a yapılıyor.

Çok ön yargılıyız

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teknik direktörün kupa maçı sonrası hemen getirilmesi gerekliydi. O zaten başlı başına saçmalık. Terim gelmez arkadaşlar. Terim sadece bir hoca değil. Türkiye Futbol Direktörü. O yüzden o projeyi bırakıp gelmez. Adam Türk futboluna yön veriyor şu an. İşinin bittiğini de sanmıyorum. Altyapı sorununu çözmeden geleceğini sanmıyorum. Belki 2-3 yıl sonra gelir. Ama bu yaz gelmezzzz.

Teknik direktor kupa maci sonra hemen getirilmesi konusunda haklisin, bu konuda hemfikiriz. Ama fatih hoca konusuna gelince, 2 hafta once yaptigi aciklamalar her gsliyi umutlandirmistir renktas, eger istemeseydi orda diyebilirdi ki: ben buraya bir proje icin geldim, 2-3 yil daha burdayim derdi ama demedi, acik kapi birakti.
Bana gore misyonunu tamamladi, milli takimimiza ceki duzen verdi, EURO 2016'ya katiiliyoruz, orda da basarili oluruz insallah ve sonra bize neden gelmesin? Her teknik adam bir takim'da calismak ister, daha zevkli, her gun calisiyorsun, her hafta mac oynuyosun. Eminim ki fatih hoca bizle avrupa'da bir kupa daha kaldirmak istiyodur. Eger gelmezse, yapacak birsey yok, yonetimin getirecekleri her yabanci teknik adam buyuk risk olur.

Özbek: "Sneijder, Galatasaray ile ilgili bir şey söylüyorsa kendisi hakkında da gereken yapılacaktır, kimsenin şüphesi olmasın"
Kimse kusura bakmasın buraya messi gelse aynı yaptırım yapılmalı bu kadar çiftlik olmamalı kulüp bu sefer dursun haklı

Gerçi o da eleştriler üzerine yapıyor bunu orası ayrı

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haziran sonuna kadar tek bir transfer bekleyen taraftar salakdir, bunlar daha CAS'dan gelecek sonucu bekliyorlar, o da en az haziran sonuna kadar belli olmaz.

Sneijderi yollayip ondan "kâr" edilen parayi Mehmet Topal'a yatirir bu ilerizekali Dursun.

Bunu yapar mi yapar.

13330923_892602984201896_8588991122027803485_n.jpg

Son düzenleme:
Fenerbahçe ile yollarını ayıran milli sağ bek, 2 milyon Euro imza parası ve sezon başına 1.7 milyon Euro karşılığında Beşiktaşlı oldu. (Sporx)

Muslera
Denayer..Chedjou..Skertel..Telles/Carole
Song..Neudstader
Sinan..Sneijder..Poldi
Dzeko/Dembele

Sevdim bunu :)

Bende inanmiyorum getirebilecegimize. Hem adam bir de bonservissiz, Championship de iyi performans göstermis bir de.

Neye göre aliriz diyor millet anlamiyorum. Ingiltere'den genc futbolcu alma ihtimalimiz düsük bence. Daha yaslilari bile zarzor getirebiliyoruz.

Mevki ve lig farklı ama Carole Ligue 2 şampiyonu takımın ligde en iyi seçilen sol bekiydi?

Ne diyorsun ya, ne cumleye dikkat edecem, salaklik cok mu agir geldi.
Evet salaklik olur, herkes simdi transfer bekliyor, olmiyacak halde. Herkesde bunu biliyor.

Adamlar ingiltereye transfer için gitmiş, sen transfer beklemek salaklık olur diyorsun. Evet bana ağır geliyor. Sana gelmiyorsa sen bir salaksın. Sana ağır gelmemiştir şimdi. O yüzden tepki vermezsin herhalde

şuraya bak ya

B.Dortmund'un bu yılki transferleri:

??????18 Emre Mor
??????19 Merino
??????19 Dembele
??????25 Bartra
??????25 Rode

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt