Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder mi simdi goze batti yonetim?!!

Evlatlar 2-3 m euro aliyorken hemde o paralari hakedecek yeteneklerin 10'da 1'ine sahip degilken onlara laf yok ama Sneijder olunca ouvvvv

ABV!!!

Satin lan satinda gorun ebenizin ......

Son düzenleme:
şuraya bak ya

B.Dortmund'un bu yılki transferleri:

������18 Emre Mor
������19 Merino
������19 Dembele
������25 Bartra
������25 Rode

Ousmane Dembele büyük oyuncu olacak. 14m€'ya aldılar. Minimum 30m€ ve üzerine satarlar.

Adamlar ingiltereye transfer için gitmiş, sen transfer beklemek salaklık olur diyorsun. Evet bana ağır geliyor. Sana gelmiyorsa sen bir salaksın. Sana ağır gelmemiştir şimdi. O yüzden tepki vermezsin herhalde

Yok salak olmadigimi bildigim icin, Güven Soytürk bana bisey deyince umrumda olmuyor gercekten. Alinkanlik zaten az özgüven nedeniyle olur. Neyseki, bunlar kac kere Ingiltereye veya Arjantina gitti haberin varmi? Eli bos geliyor hep, bu seferde ayni olacak bekle gör. Bunlar Ingiltereden adam getirmek siradan saniyor heralde, Dembele felanda bu adamlar getirirse ben ne olayim.

Arkadas kac tane dembele var yahu?

Bunlari ayirt etmekde bi tek ben mi zorlaniyorum

Bunlar da diarra gibi...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

sneijder reis maalesef gitmek istemiyorsa böyle bir açıklama yapmazdı zaten
adamda haklı bu dursunla mı uğraşacak kalıpda

Satamazlar kardeşim. Çok sallama bu haberleri.

Haber yok ki renktaş? Bizzat 1.ağızlardan kendileri yapıyor açıklamaları.

Sneijder'in açıklamaları kulüpten yalanlandı mı? Hayır.

Başkan bu açıklamalar karşısında gerekeni yapacağız dedi mi? Evet.

Yapacak haber kalmamış ki zaten.

Dün gece A Spor bizim ilgilendiğimiz Moussa Dembele diye Tottenham'lı Mousa Dembele'yi gösterdiler :red:

Yok salak olmadigimi bildigim icin, Güven Soytürk bana bisey deyince umrumda olmuyor gercekten. Alinkanlik zaten az özgüven nedeniyle olur. Neyseki, bunlar kac kere Ingiltereye veya Arjantina gitti haberin varmi? Eli bos geliyor hep, bu seferde ayni olacak bekle gör. Bunlar Ingiltereden adam getirmek siradan saniyor heralde, Dembele felanda bu adamlar getirirse ben ne olayim.

Teşhisi özgüven eksikliği olarak koymuşsun ama yanlış olmuş bu. Cümleleri seçerken daha özenli olabilirsin, en azından transfer bekleyen bir kitlenin olduğu konusunda düşünceli olarak hareket edebilirdin. Transfer beklemek hata olur diyebilirdin. Umarım anlamışsındır dediğimi.
Gelelim ingiltere mevzusuna. Şimdi Alp Yalman var. Biraz ona güveniyorum. Yoksa yönetimden bi cacık olmayacağını hepimiz biliyoruz

Sneijder'e ne oldu? Kim ne demis, kim gönderiyormus?

Fanatik'in sallama haberini okuyup gaza gelen üyeler algi mi yaratiyor yoksa?

Haber yok ki renktaş? Bizzat 1.ağızlardan kendileri yapıyor açıklamaları.

Sneijder'in açıklamaları kulüpten yalanlandı mı? Hayır.

Başkan bu açıklamalar karşısında gerekeni yapacağız dedi mi? Evet.

Yapacak haber kalmamış ki zaten.

Dursun kaç dediğini yapmış ki ilk defa ağzından çıkan bişeyi yapacak. Göze alabilceğini sanmıyorum bunu.

Sneijder'e ne oldu? Kim ne demis, kim gönderiyormus?

Fanatik'in sallama haberini okuyup gaza gelen üyeler algi mi yaratiyor yoksa?

Sneijder'in geçen gün yaptığı açıklamalarla ilgili "eğer Sneijder Galatasaray ile ilgili birşey söylemişse, gereğini yaparız" demiş canlı yayında.

Ayrıca açıklamaların yalanlanmaması durumu kötüleştiriyor.

Sneijder'i gönderirse Dursun'u döve döve gönderirler.

Futbol Arena@futbolarena 1 sa.1 saat önce
Çin Ligi ekiplerinden Shandong Luneng, teknik direktör Felix Magath ile anlaştı.
CkbU7mFWsAAOX-R.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt