Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
frank-rijkaard_1393838a.jpg

İsmi geçen hocalara bakıyorum da hiçbir sonuca ulaşmak mümkün değil

Bu şartlarda Rijkaard hocama zaman tanıyalım yabancı sınırı yokken takımı baştan yaratsın

Insallah giderde o zaman gorurum ben sizi. Eray ile devam edelim sonra Muslera Muslera diye aglarsiniz. YAZIK.

Ben performansından dolayi satılsın demiyorum ama herkes eleştiriye açıktır. Geçmişte iyi oynadı diye geri kalan tüm maçlarda istediği gibi oynama hakkı yoktur.

Bazı maçlarda yaptığı hatalardan dolayı puan kaybettik bu sezon. Geçen sezonu bırak, iyi diyebileceğimiz sezon bile geçirmiyor. Bu durumda "ama o muslera yea" demek saçma.

Ben performansından dolayi satılsın demiyorum ama herkes eleştiriye açıktır. Geçmişte iyi oynadı diye geri kalan tüm maçlarda istediği gibi oynama hakkı yoktur.

Bazı maçlarda yaptığı hatalardan dolayı puan kaybettik bu sezon. Geçen sezonu bırak, iyi diyebileceğimiz sezon bile geçirmiyor. Bu durumda "ama o muslera yea" demek saçma.
Tamam butun puanlari Muslera yuzunden kaybettik haklisin birader. Defansimiz Pique, David Luis gibi adamlar mevcut sizde haklisiniz Muslera kaleyi bos birakti gelin atin dedi. HAKLISINIZ. Gitsin bakalim insallah gidecek sizde Eray ve Cenk'i izliyeceksiniz.

Forumdaki kuş artışı dikkatimi çekiyor son zamanlarda, Tuncay renkdasım bana katılacaktır.

Tamam butun puanlari Muslera yuzunden kaybettik haklisin birader. Defansimiz Pique, David Luis gibi adamlar mevcut sizde haklisiniz Muslera kaleyi bos birakti gelin atin dedi. HAKLISINIZ. Gitsin bakalim insallah gidecek sizde Eray ve Cenk'i izliyeceksiniz.

Bütün puanlar demiyorum ama onun yüzünden puan kaybettiğimiz maçlar fazlasıyla oldu bu sezon.

Ben defanstan bahsetmiyorum Musleranin KENDİ hatalarından bahsediyorum

Rize, Eses ve Osmanlı maçlarda mesela onun yaptigi kendi hatalari yüzünden puanlar kaybettik

Hala o hatalar yüzünden satılsın demiyorum ama geçmişte iyi maçlar oynadı diye eleştiri yapamayiz demek saçma

Herkes eleştiriye açıktır. Sneijderden Sabriye, Podolskiden Linnese. Hiç kimse Galatasaray'dan daha büyük değildir

Son düzenleme:
Bütün puanlar demiyorum ama onun yüzünden puan kaybettiğimiz maçlar fazlasıyla oldu bu sezon.

Ben defanstan bahsetmiyorum Musleranin KENDİ hatalarından bahsediyorum

Rize, Eses ve Osmanlı maçlarda onun yüzünden puanlar kaybettik mesela

Hala o hatalar yüzünden satılsın demiyorum ama geçmişte iyi maçlar oynadı diye eleştiri yapamayiz demek saçma

Herkes eleştiriye açıktır. Sneijderden Sabriye, Podolskiden Linnese. Hiç kimse Galatasaray'dan daha büyük değildir
Onlara gelene kadar 1 ton var elestirilecek adam Galatasaraydan buyuk demedik zaten konuyu saptirma. Biz Galatasarayi kotu gundede destekleriz o kismini gec. Ama Muslera 3 4 mac hata yaptiysa elestirilecek diye birsey yok. Hata yapmiyan bir kaleci varsa soylede onu alalim birader sizde konusuyorsunuz. 4 sezon basarilarimizin cogunu ona borcluyuz bunuda unutma.

Bu arada gerçekten David Luizi örnek olarak mı kullandın :D :D Adam Türkiye'de bile sırıtır.

Forumda gergin dakikalar

Arkadaşlar Rijkaard'a itiraz eden yok gördüğüm kadarıyla o halde izninizle kulübümüze davet ediyorum sayın hocamızı

David Luiz Türkiye'de bile mi siritir? Yuh arkadas yok daha neler.

Hatirlatmak isterim bu ülkede Semih stoper muamelesi görüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt