- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Onur denen karaktersizi mi bizim takıma layık görüyorsun ?
Hayır. Muslera eğer giderse yerine %99 Onur gelir. O açıdan dedim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur denen karaktersizi mi bizim takıma layık görüyorsun ?
Schaaf nasil olur onun da ismi geciyor
Schaaf nasil olur onun da ismi geciyor
Insallah giderde o zaman gorurum ben sizi. Eray ile devam edelim sonra Muslera Muslera diye aglarsiniz. YAZIK.Hatalı gol yediğinde bravo mu diyeceğiz?
Tüm takım b.k gibi oynuyor bu sezon, Sneijder ve Muslera dahil. İyi oynamayan eleştirilir.
Burası benim şafaktan daha karanlık :red:.
Insallah giderde o zaman gorurum ben sizi. Eray ile devam edelim sonra Muslera Muslera diye aglarsiniz. YAZIK.
Tamam butun puanlari Muslera yuzunden kaybettik haklisin birader. Defansimiz Pique, David Luis gibi adamlar mevcut sizde haklisiniz Muslera kaleyi bos birakti gelin atin dedi. HAKLISINIZ. Gitsin bakalim insallah gidecek sizde Eray ve Cenk'i izliyeceksiniz.Ben performansından dolayi satılsın demiyorum ama herkes eleştiriye açıktır. Geçmişte iyi oynadı diye geri kalan tüm maçlarda istediği gibi oynama hakkı yoktur.
Bazı maçlarda yaptığı hatalardan dolayı puan kaybettik bu sezon. Geçen sezonu bırak, iyi diyebileceğimiz sezon bile geçirmiyor. Bu durumda "ama o muslera yea" demek saçma.
Tamam butun puanlari Muslera yuzunden kaybettik haklisin birader. Defansimiz Pique, David Luis gibi adamlar mevcut sizde haklisiniz Muslera kaleyi bos birakti gelin atin dedi. HAKLISINIZ. Gitsin bakalim insallah gidecek sizde Eray ve Cenk'i izliyeceksiniz.
Onlara gelene kadar 1 ton var elestirilecek adam Galatasaraydan buyuk demedik zaten konuyu saptirma. Biz Galatasarayi kotu gundede destekleriz o kismini gec. Ama Muslera 3 4 mac hata yaptiysa elestirilecek diye birsey yok. Hata yapmiyan bir kaleci varsa soylede onu alalim birader sizde konusuyorsunuz. 4 sezon basarilarimizin cogunu ona borcluyuz bunuda unutma.Bütün puanlar demiyorum ama onun yüzünden puan kaybettiğimiz maçlar fazlasıyla oldu bu sezon.
Ben defanstan bahsetmiyorum Musleranin KENDİ hatalarından bahsediyorum
Rize, Eses ve Osmanlı maçlarda onun yüzünden puanlar kaybettik mesela
Hala o hatalar yüzünden satılsın demiyorum ama geçmişte iyi maçlar oynadı diye eleştiri yapamayiz demek saçma
Herkes eleştiriye açıktır. Sneijderden Sabriye, Podolskiden Linnese. Hiç kimse Galatasaray'dan daha büyük değildir
Forumda gergin dakikalar
yarin gelsin bizim ofise konusalimArkadaşlar Rijkaard'a itiraz eden yok gördüğüm kadarıyla o halde izninizle kulübümüze davet ediyorum sayın hocamızı
Kustan bol ne var la burada. Hele bazilari cok net belli oluyor.Forumdaki kuş artışı dikkatimi çekiyor son zamanlarda, Tuncay renkdasım bana katılacaktır.