Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.344
- 20.143
- 3.313
Sneijder var ise Podolski fazla lüks kaçıyor defansif açıdan.
Poldi yı satıp daha dinamik, hizli, adam geçebilen ve gerekdinde defansa yardım eden oyuncu transferi şart.
-----------Selçuk---------B2B Transfer
Sinan-------------Sneijder ------Akan Kanat Transfer
----------------------Yıldız Transfer
Kanat Transfer:
Kanat da...Bruma olabilir lakin oraya yeni bir adam gelecek havası var. Bruma kanımca yönetimden satılacak. Yinede fırsat verilmesi lazım kanaatindeyim.
Orta Saha Transfer:
Ayrıca normalde Selçuku satıp iki tane Box2Box alınması isterdim.
4231 daki 2li farklı doldurabilirsiniz.
#B2B - B2B
( modern futbolun gerektiği)
#Ofansif MC - Defansif MC
(Defansı dusuk oyunca nun partneri mutlaka defansı ve fiziği iyi olmalı)
#Ofansif MC - B2B
(Takımı, takım halinde defans yapabilir ise ve kanatlar buna musait ise bu iki denilebilinir. Büyük takımlar bunu yapar.)
Selçuk gitse B2B-B2B yapalım derdim...lakin kene gibi yapışan ve "ilk11 Oynama garantisi" olan Selçuk gitmez ise yanına sirf defans yapabilen "Odun" gelmesin. B2B gelsin derim. Ama Podolski gitmesi farz olur. Sinan yemi Sezonun bankosu + Bir tan daha akan ve dinamik Kanat gelse tadından yenmez ...hem ikisi de defansa yardım ederler.
Summary:
Kanat'a Sinan nın yanına bir dinamik Kanat lazim ve orta saha gibi genç oyuncu (23-27) olabilir..lakin Forvete tecrübeli "Yıldız" şart
Poldi yı satıp daha dinamik, hizli, adam geçebilen ve gerekdinde defansa yardım eden oyuncu transferi şart.
-----------Selçuk---------B2B Transfer
Sinan-------------Sneijder ------Akan Kanat Transfer
----------------------Yıldız Transfer
Kanat Transfer:
Kanat da...Bruma olabilir lakin oraya yeni bir adam gelecek havası var. Bruma kanımca yönetimden satılacak. Yinede fırsat verilmesi lazım kanaatindeyim.
Orta Saha Transfer:
Ayrıca normalde Selçuku satıp iki tane Box2Box alınması isterdim.
4231 daki 2li farklı doldurabilirsiniz.
#B2B - B2B
( modern futbolun gerektiği)
#Ofansif MC - Defansif MC
(Defansı dusuk oyunca nun partneri mutlaka defansı ve fiziği iyi olmalı)
#Ofansif MC - B2B
(Takımı, takım halinde defans yapabilir ise ve kanatlar buna musait ise bu iki denilebilinir. Büyük takımlar bunu yapar.)
Selçuk gitse B2B-B2B yapalım derdim...lakin kene gibi yapışan ve "ilk11 Oynama garantisi" olan Selçuk gitmez ise yanına sirf defans yapabilen "Odun" gelmesin. B2B gelsin derim. Ama Podolski gitmesi farz olur. Sinan yemi Sezonun bankosu + Bir tan daha akan ve dinamik Kanat gelse tadından yenmez ...hem ikisi de defansa yardım ederler.
Summary:
Kanat'a Sinan nın yanına bir dinamik Kanat lazim ve orta saha gibi genç oyuncu (23-27) olabilir..lakin Forvete tecrübeli "Yıldız" şart
Son düzenleme: