Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.096
- 10.883
- 2.838
ledesma ve rosicky gelsin artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bonservisle topcu alacagina o parayi imza parasi olarak kullanalim,Srna'nın sozlesmesi bitiyor gelmez ama seviye atlatir sartlari zorlamak lazim ,lescott efsane olur,genc adam almasinlar mumkunse nerde hiyar var bulup getiriyolar bizim romantik taraftarda dilliyor bosuna.Katılıyorum.
Lescott ve Mexes olabilir. Lescott'u son 1-2 sezondur beğenmedim pek ama bizim lig için üst düzey, ucuza da gelir Villa düştü vs. Mexes'in son durumunu bilmiyorum.
Gökhan İnler'i alabiliriz, Leicester'a çok lazım değil gibi.
Barcelona da Adriano'yu satsın artık. Sağ/sol bek/kanat hepsini oynuyo Maşallah.
Bonservisle topcu alacagina o parayi imza parasi olarak kullanalim,Srna'nın sozlesmesi bitiyor gelmez ama seviye atlatir sartlari zorlamak lazim ,lescott efsane olur,genc adam almasinlar mumkunse nerde hiyar var bulup getiriyolar bizim romantik taraftarda dilliyor bosuna.
Kadrom geldi:
-----------------------Muslera----------------
Linnes------Chedjou-------Skrtel--------Telles
-------------Nortdveit--------Hojbjerg--------
Sinan-----------------Sneijder-----------Samperio
-----------------------Ben Yedder-----------
Yedek: Cenk, Carole, Serdar Aziz, Hakan, Emre, Selçuk, Bilal, Visca, Bruma, Eren, Rodellaga
Serdar Aziz = Takas
Eren = Takas
Rodellaga = Takas
Visca = Takas
Skrtel = Emin değilim
Nordtveit = Bedava
Hojbjerg = 6 milyon
Samperio = 4-5 milyon
Ben Yedder = 8 Milyon
Çok uyguna zımba gibi takım. Donk, Yasin, Podolski'den para kazan. Tarık, Semih, Sabri, Olcan, Umut, Furkan gibi adamları takasta kullan. Kasadan ekstra 10-15 milyon ya çıkar ya çıkmaz.
Bence Chealsea den Ivanovic daha iyi olurper mertesackerin sözlesmesi gelecek sezon bitecek.
Iddialara göre Arsenal bu yaz Mertesacker yerine başka stoper ariyor
yavaş olsada iyi stoper
Chedjouyu Çine satabilirsek aldigimiz para ile bunu almak lazim.
FalcaooooKatılıyorum.
Lescott ve Mexes olabilir. Lescott'u son 1-2 sezondur beğenmedim pek ama bizim lig için üst düzey, ucuza da gelir Villa düştü vs. Mexes'in son durumunu bilmiyorum.
Gökhan İnler'i alabiliriz, Leicester'a çok lazım değil gibi.
Barcelona da Adriano'yu satsın artık. Sağ/sol bek/kanat hepsini oynuyo Maşallah.
bjk dzekonun peşindeymiş.bi de moldeli bi stoperi alacaklarmış.bana kalırsa bunlar bu yaz transferde sıçacak.dediydi,dersiniz.