Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum.

Lescott ve Mexes olabilir. Lescott'u son 1-2 sezondur beğenmedim pek ama bizim lig için üst düzey, ucuza da gelir Villa düştü vs. Mexes'in son durumunu bilmiyorum.

Gökhan İnler'i alabiliriz, Leicester'a çok lazım değil gibi.

Barcelona da Adriano'yu satsın artık. Sağ/sol bek/kanat hepsini oynuyo Maşallah.
Bonservisle topcu alacagina o parayi imza parasi olarak kullanalim,Srna'nın sozlesmesi bitiyor gelmez ama seviye atlatir sartlari zorlamak lazim ,lescott efsane olur,genc adam almasinlar mumkunse nerde hiyar var bulup getiriyolar bizim romantik taraftarda dilliyor bosuna.

Bonservisle topcu alacagina o parayi imza parasi olarak kullanalim,Srna'nın sozlesmesi bitiyor gelmez ama seviye atlatir sartlari zorlamak lazim ,lescott efsane olur,genc adam almasinlar mumkunse nerde hiyar var bulup getiriyolar bizim romantik taraftarda dilliyor bosuna.

İmza paraları bonservis gibi oldu artık,ayrıca rekabet daha fazla.
Dolayısı ile dursun alamaz boşta olanlardan.

Cdm bölgesi için Montolivoda düşünebilir. Orta sahanın çeşitli bölgelerde oynayabilir, o kadar yaşlı değil (31) ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ayrıca Milan taraftarıyla araları iyi değil

Kadrom geldi:

-----------------------Muslera----------------

Linnes------Chedjou-------Skrtel--------Telles

-------------Nortdveit--------Hojbjerg--------

Sinan-----------------Sneijder-----------Samperio

-----------------------Ben Yedder-----------

Yedek: Cenk, Carole, Serdar Aziz, Hakan, Emre, Selçuk, Bilal, Visca, Bruma, Eren, Rodellaga

Serdar Aziz = Takas
Eren = Takas
Rodellaga = Takas
Visca = Takas
Skrtel = Emin değilim
Nordtveit = Bedava
Hojbjerg = 6 milyon
Samperio = 4-5 milyon
Ben Yedder = 8 Milyon

Çok uyguna zımba gibi takım. Donk, Yasin, Podolski'den para kazan. Tarık, Semih, Sabri, Olcan, Umut, Furkan gibi adamları takasta kullan. Kasadan ekstra 10-15 milyon ya çıkar ya çıkmaz.

Son düzenleme:
Kadrom geldi:

-----------------------Muslera----------------

Linnes------Chedjou-------Skrtel--------Telles

-------------Nortdveit--------Hojbjerg--------

Sinan-----------------Sneijder-----------Samperio

-----------------------Ben Yedder-----------

Yedek: Cenk, Carole, Serdar Aziz, Hakan, Emre, Selçuk, Bilal, Visca, Bruma, Eren, Rodellaga

Serdar Aziz = Takas
Eren = Takas
Rodellaga = Takas
Visca = Takas
Skrtel = Emin değilim
Nordtveit = Bedava
Hojbjerg = 6 milyon
Samperio = 4-5 milyon
Ben Yedder = 8 Milyon

Çok uyguna zımba gibi takım. Donk, Yasin, Podolski'den para kazan. Tarık, Semih, Sabri, Olcan, Umut, Furkan gibi adamları takasta kullan. Kasadan ekstra 10-15 milyon ya çıkar ya çıkmaz.

Chedjou'yu satıp para kazanabiliriz , yerine Koray'ı görmek isterim şahsen , hiç olmadı Serdar Aziz'i.

Yoksa bir daha gönderemeyeceğiz Chedjou'yu.

per mertesackerin sözlesmesi gelecek sezon bitecek.

Iddialara göre Arsenal bu yaz Mertesacker yerine başka stoper ariyor

yavaş olsada iyi stoper

Chedjouyu Çine satabilirsek aldigimiz para ile bunu almak lazim.
Bence Chealsea den Ivanovic daha iyi olur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum.

Lescott ve Mexes olabilir. Lescott'u son 1-2 sezondur beğenmedim pek ama bizim lig için üst düzey, ucuza da gelir Villa düştü vs. Mexes'in son durumunu bilmiyorum.

Gökhan İnler'i alabiliriz, Leicester'a çok lazım değil gibi.

Barcelona da Adriano'yu satsın artık. Sağ/sol bek/kanat hepsini oynuyo Maşallah.
Falcaoooo

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hücum hattı genç yetenekli hızlı futbolculardan oluşsun defans hattıda Gary Medel Martin Skrtel gibi agresif adamlardan oluşsun

Türkiyeden sözleşmesi biten çöpler ve fransa 2. Liginden vasat oyuncular dışında transfer beklemiyorum bunlardan ben. Tek dileğim bari elimizdeki iyi yabancıları satmasınlar, buna razıyım.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tumblr_lbqu3avfaZ1qzducn.jpg

Seksi kulübümüze yakışacak bi topçu.

Yabancı sınırının kalktığı şu dönemde dünyanın en aptal yönetimi görüyorum ki taraftarın da ibresini şaşırttı.

En başta Podolski , Sneijderi Çine ve Muslera'yı Avrupaya kakalayarak borc azaltma , para kazanma planları kuranlar var.

Bu 3 adam öyle doymuş isimler değil hala aldıkları paranın hakkını sonuna kadar performans olarak ödeyen isimler , bunlardan önce Chedjou (üzülerek)
Dzemaili , Donk ,Hamit , Eray , Sabri , Semih , Selçuk , Emre , Yasin , Umut gibi isimlerden kurtulmak gerekirken

bu isimlerin yollanamayacağını düşünerek Sneijder , Podolski , Muslera , Jose , Bruma , Telles , Koray , Linnes , Sinan vs gibi geleceği yönlendirecek , takımı taşıyacak isimleri takımdan göndererek kar etmeyi planlıyolar. Siz yenilgiyi kabul ederseniz en başta medya sonra kulupteki kendini zeki sanan aptal yöneticiler kazandıklarını düşünür , Galatasaray kaybeder.

2 maçlık oyunla 25 yaşındaki Emre Çolak'ı gelecek vaadeden genç evlat diye göklere çıkartıp sözleşme uzattıracak , 2 maçlık kötü performansla önceki iyi performanslarına rağmen 20 yaşındaki Ontivero ve Joseyi (esas yerinde hiç oynamadı) çöp olarak bi daha yüzlerine bakılmadan göndertecek medyaya ayak uydurmayın

nani çine gidecek galiba,persie de yolcuymuş

bjk dzekonun peşindeymiş.bi de moldeli bi stoperi alacaklarmış.bana kalırsa bunlar bu yaz transferde sıçacak.dediydi,dersiniz.

bjk dzekonun peşindeymiş.bi de moldeli bi stoperi alacaklarmış.bana kalırsa bunlar bu yaz transferde sıçacak.dediydi,dersiniz.

zor. fikret kolay kolay cürük tahtaya basmaz.

dzeko cok sağlam bir st. gomez'i aratmaz.

tabi defans ve kaleleri canlı bomba. bjk'ye en az 2 stoper-1 sağ bek-1 kale-1'de ön libero lazım(atiba daha çekmez)

alacakları müdafa oyuncuları kabak cıkarsa cl'de fena scrlar ama biz gene piyasada olmaz isek ligi rahatça götürürler.

bizim kadar bjk ile fb'ninde borcu var.

şimdi ağlama degil saldırma zamanı. mesela ben arfa bu hafta icinde bitirilmeli.

santrafor icinde umut+donk=eren derdiyok.

m.topal-visca icinde girisimlerimiz baslamalı..

mayıs'ın sonuna kadar bu 4 topcuyu alsak işlem tamamdır. geriye bi defans hattı kalır, orayada yaz boyunca iki kalite stoper buluruz heralde. biri beleşe cacares mesela..

Getirin Bana Zenci Mi.

The Rock kadar güçlü,
Geçenin siyahı kadar kara,
Rakiplerin korku dolu rüyası dır,
Bir Gülün en sert batan dikeni dir
Bir ergen gibi, ne kadar da istekli ki,
Getirin bana Ligue 2 den - Adam yiyen zenci mi !

A.Ulu

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt