Erten Kırgızeli
Cezalı
- 5 Mayıs 2016
- 482
- 1
- 378
Baskılı oynatan ve hücum yaptıran bir hoca gelsin. Topu rakibin sahasında oynatacak hoca lazım.
Ft gibi...
Ft gibi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ft gibi gelsin diyorsan hikmet karaman varBaskılı oynatan ve hücum yaptıran bir hoca gelsin. Topu rakibin sahasında oynatacak hoca lazım.
Ft gibi...
Önder Özen-Süleyman Hurma ikilisi lazım bize en başta. Biri alınacak isimleri seçecek, öteki gidip kulübe kazık yedirmeden ucuza alıp gelecek.
ft gibi gelsin diyorsan hikmet karaman var
hazir beklemede
Hayırdır Kasımpaşa, IBB falan mıyız biz?Avcı-Özen-Hurma-Albayrak bu yokluk zamanında kalite 4'lü olur.
+kondisyoner scot piri olmalı.
Hayırdır Kasımpaşa, IBB falan mıyız biz?
Ne Özeni ne Hurması hatta ne Avcısı.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Hayırdır Kasımpaşa, IBB falan mıyız biz?
Ne Özeni ne Hurması hatta ne Avcısı.
Bunları getir yine 4/5.lik için savaşırsın, elimizdekinleri tut yine 4/5.lik için savaşırsın.kimi alacan?
Bunları getir yine 4/5.lik için savaşırsın, elimizdekinleri tut yine 4/5.lik için savaşırsın.
Değişen pek birşey olmaz, olan savurduğun paralara olur.
Allah aşkına Hurma'yı niye ister bir insan? Ya da Önder Özeni izlemiyorsunuz herhalde hiç. Millet yavaş yavaş yukaridaki arkadaşın dediği gibi Dursun Özbek kafasına erişiyor.
evet kondüsyoner olmazsa olmaz, bu sene hem 10 tane futbolcu adele sakatlığı yaşadı, kadro kuramadık, hem de her maç 60.dakkada pili bitti takımın. bir sürü maçı 2.yarı verdik.Avcı-Özen-Hurma-Albayrak bu yokluk zamanında kalite 4'lü olur.
+kondisyoner scot piri olmalı.
Benim alacağımı bırak. Sen bunları niye istiyorsun onu anlat bana.kimi alacagını söylesen?
rijkart-mancini-prandelli'yimi alacan?
kimi alacagını söylesen?
rijkart-mancini-prandelli'yimi alacan?
Benim alacağımı bırak. Sen bunları niye istiyorsun onu anlat bana.
Albayrak ve Piri tamam anlıyorum da diğerlerini değerli kılan ne?
Mancini gibi hocayı daha bulamayız. O Adamı harcadık bozuk para gibi.