Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frank de boer ajax daki yaptıkları ölçü değil bence. Ajax in kemikleşmiş kulüp politikası var ve bu adam bide oranın ürünü adamı. Başka takım ve ülkelerde ne yapa bilir resmen kapalı kutu bence.

Luce kısıtlı imkanları en ii sekilde kullanabilecek hoca.

Eldekileri parlatır kendisine verilecek düsük bütce ilede kalite 3-4 topcu aldırır.

Luce dısındaki çoğu yabancının bunu yapabilecegini düsünmüyorum. Takımın icine daha da s. 'lar.

Niye Hamza s.çmadi mi. İlla yabancilar mi s.çiyor.

oğlum tribun dergi ne gazladı la ülkersporu,akşam hacamat olurlarsa görecem ben bunları

Niye Hamza s.çmadi mi. İlla yabancilar mi s.çiyor.

hamza kısıtlı imkanlar ile 1 şampiyonluk kazandırdı.

daha iyi imkanlara sahip olan rijkart-mancini ne yaptı mesela?

ha gecen sene top oynamadan kazandık orası ayrı ama takımda en azından disiplin vardı.

benim görüsüm asla degismicek. yabancı hocaların büyük cogunlugu bizim ligde bocalar. bu avrupa futbolundan geri kaldıgımız icin olabilir, yada yabancıları cok abartıyoruz.

Luce kısıtlı imkanları en ii sekilde kullanabilecek hoca.

Eldekileri parlatır kendisine verilecek düsük bütce ilede kalite 3-4 topcu aldırır.

Luce dısındaki çoğu yabancının bunu yapabilecegini düsünmüyorum. Takımın icine daha da s. 'lar.
İşte bununla gel bana. Hurma Özen Avcı ne gerek var bu adamlara.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ha gecen sene top oynamadan kazandık orası ayrı ama takımda en azından disiplin vardı.

benim görüsüm asla degismicek. yabancı hocaların büyük cogunlugu bizim ligde bocalar. bu avrupa futbolundan geri kaldıgımız icin olabilir, yada yabancıları cok abartıyoruz.
Kısmen katılıyorum. Bir kere Hamza takımı disiplin edecek adam değil. Daha kıçıkırık Çolak ve Burakın Hamzaya el uzatmadığını dün gibi hatırlıyorum. Takım kenetlendi bunda tabi Hamzanın da katkısı vardır ama öyle disiplin falan Hamzanın işi değil. Kaba tabir ile takıma abilik yaptı geçen sezon.

Mancini bence başarısız değildi, evet kış transferleri fiyaskoydu ama takımda bıkkınlık vardı. Bu hem içinde bulunduğu durumdan hem de daha lig başlamadan herkesin "bu sezon 2.bile yetiyor CL için" düşüncesinden.

Mancini tam takıma alışmıştı sezon sonuna doğru güzel de top oynuyorduk. Deplasmandaki mallıklar olmasa şampiyonluğun da en büyük adayı olurduk zira evde geleni gideni tokatlıyorduk. Deplasmandaki sorun da tek hocanın suçu değil, Burak Umut ve hatta Sneijder olmayacak goller kaçırıyordu. CL için 2.lik gerekiyordu en az bunu başardı kupayı da aldı bence başarısız değildi, çöpe atılan transfer sezonunu bir kenara koyarsak.

Son düzenleme:

Hamza sadece başimizda durmuştur. Biz ona rağmen şampiyon olduk. Muslera bizi şampiyon yapti. Disiplin filan biz sahada göremedik. Cevat Güler'de bizi şampiyon yapti. Ligin sonunu en iyi oynayan biziz zaten. Belediye maçini nasil verdiği ortada.

Bizim ligde ne varda bocalasin ben onu çözemiyorum. Yine ligi tanimiyor filan dersin şimdi. Bu saçma ön yargilari atin. Hele yabanci siniri kalkmişken. Sen doğru dürüst sistemini kurmazsan yerli yabanci fark etmez. Geretes bize rekor puan aldirdi berbat kadro ile. O kadro ile öbür sene 30 puan az aldi. Çünkü önlemini almadi. Hamza ile olduğu gibi. Hamzada olan kadro 2 gömlek iyiydi tabi.

Fatih Terim bile bir gazla 2 sene şampiyon yapti. Öbür sene halimiz ortadaydi. Bir sistemin olmazsa bir yerden sonra patliyorsun. Bende tam tersi Fatih Terim ve Şenol Güneş dişinda yerli hocalarin mental açidan iyi oldugunu düşünmüyorum. Bu baskiyi kaldirmalari zor. Hamza'nin sifati degişti bu süreçte. Yerli hoca ile olmaz demiyorum ama fazla sabir etmeliyiz. Fatih Terim bile dayanamiyordu en başta, Faruk Süren tuttu onu.

Ha şunuda söyliyeyim. biz evlat ve torpilli oyunculari yönetimce oynatmaya devam edersek yerli yabanci hoca hiç farketmez. 1-2 sene parlariz sonra yine söneriz.

Son düzenleme:
İşte bununla gel bana. Hurma Özen Avcı ne gerek var bu adamlara.

Olayın yabancı boyutunu hesaba katmıyorum. Bunun için evvela sağlam bütçe gerekir.

Luce Sportif Hoca, Favre teknik hoca, dünya çapı 4-5 tane yabancı scout mesela.

Seneye mütevazi bir yıl olacak, öncelikle bunu kabul etmek gerekir.

Gelecek sezon icin Avcı yada Ersun eğer Luce gelmeyecekse en ii seçenek olarak gözüküyor.

Caner Erkin zu Internazionale.

Hamza sadece başimizda durmuştur. Biz ona rağmen şampiyon olduk. Muslera bizi şampiyon yapti. Disiplin filan biz sahada göremedik. Cevat Güler'de bizi şampiyon yapti. Ligin sonunu en iyi oynayan biziz zaten. Belediye maçini nasil verdiği ortada.

Bizim ligde ne varda bocalasin ben onu çözemiyorum. Yine ligi tanimiyor filan dersin şimdi. Bu saçma ön yargilari atin. Hele yabanci siniri kalkmişken. Sen doğru dürüst sistemini kurmazsan yerli yabanci fark etmez. Geretes bize rekor puan aldirdi berbat kadro ile. O kadro ile öbür sene 30 puan az aldi. Çünkü önlemini almadi. Hamza ile olduğu gibi. Hamzada olan kadro 2 gömlek iyiydi tabi.

Fatih Terim bile bir gazla 2 sene şampiyon yapti. Öbür sene halimiz ortadaydi. Bir sistemin olmazsa bir yerden sonra patliyorsun. Bende tam tersi Fatih Terim ve Şenol Güneş dişinda yerli hocalarin mental açidan iyi oldugunu düşünmüyorum. Bu baskiyi kaldirmalari zor. Hamza'nin sifati degişti bu süreçte. Yerli hoca ile olmaz demiyorum ama fazla sabir etmeliyiz. Fatih Terim bile dayanamiyordu en başta, Faruk Süren tuttu onu.

Ha şunuda söyliyeyim. biz evlat ve torpilli oyunculari yönetimce oynatmaya devam edersek yerli yabanci hoca hiç farketmez. 1-2 sene parlariz sonra yine söneriz.

Meh şimdi emek hirsizligi yapmayalim. Geldigi ilk günlerde Sinan Emre ve Bruma'ya sürekli sans vermesi ve takimi ofansif futbol oynatmasini görmezden gelmeyelim. Evet sonraki sezon ne kadar vasat bir teknik direktör oldugu belli etti ama geçen sezon için herşeye ragmen emegi var. Daha özgür ve ofansif bir takim yaratti takimda buna pozitif anlamda tepki verdi. Musleranin birseysel performanslarida önemli faktör.

Son düzenleme:
Meh şimdi emek hirsizligi yapmayalim. Geldigi ilk günlerde Sinan Emre ve Bruma'ya sürekli sans vermesi ve ofansif futbol oynamasini görmezden gelmeyelim. Evet sonraki sezon ne kadar vasat bir teknik direktör oldugu belli etti ama geçen sezon için herşeye ragmen emegi var.

Sinan'a ne şansi verdi ya. Göstermelik oynatti. Dğru dürüst maç mi oynadi Sinan. Brumayi hemen gönderdi zaten öbür sene. Ben izlediğime yorum yaparim. Bu leş sezon Yönetim ve hamza ile geldi. Cevat Güler'inde şampiyonluğu var. Nasil şampiyon olduguğumuz ortada. Şu an halimizde belli Şükrü efendi. O komisyoncuyu hiçbir zaman affetmem.:38573:

Takımın başına Guardiola yardımcısı Olarak Lucescuyu getirsen bu kadroyla ilk 3e giremez.

Lucescu'nun olduğu yerde Guardiola ancak şemsiyesini tutar ne yardımcısı!! bkz.

6gnkn9vg.jpg

ne serdar azizi ya,koray ve bonus kafa recep burak yılmaz yeter anasını satıyım

Sinan'a ne şansi verdi ya. Göstermelik oynatti. Dğru dürüst maç mi oynadi Sinan. Brumayi hemen gönderdi zaten öbür sene. Ben izlediğime yorum yaparim. Bu leş sezon Yönetim ve hamza ile geldi. Cevat Güler'inde şampiyonluğu var. Nasil şampiyon olduguğumuz ortada. Şu an halimizde belli Şükrü efendi. O komisyoncuyu hiçbir zaman affetmem.:38573:

Yok bu sezona iyi demedim zaten ama geçen sezon farklıydı. Avrupa'da resmen işkence çekmiş vasat takımı 3 kupa kazandırmak her yiğidin harcı değildir diye düşünüyorum :hat:

Yerli stoper kaynıyor zaten Serdar azizi istemezük.

Emrecan Coşkun var Aslanlar gibi.

David Luiz Recep ve Hummels Günteride unutmayaalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt