Hamza sadece başimizda durmuştur. Biz ona rağmen şampiyon olduk. Muslera bizi şampiyon yapti. Disiplin filan biz sahada göremedik. Cevat Güler'de bizi şampiyon yapti. Ligin sonunu en iyi oynayan biziz zaten. Belediye maçini nasil verdiği ortada.
Bizim ligde ne varda bocalasin ben onu çözemiyorum. Yine ligi tanimiyor filan dersin şimdi. Bu saçma ön yargilari atin. Hele yabanci siniri kalkmişken. Sen doğru dürüst sistemini kurmazsan yerli yabanci fark etmez. Geretes bize rekor puan aldirdi berbat kadro ile. O kadro ile öbür sene 30 puan az aldi. Çünkü önlemini almadi. Hamza ile olduğu gibi. Hamzada olan kadro 2 gömlek iyiydi tabi.
Fatih Terim bile bir gazla 2 sene şampiyon yapti. Öbür sene halimiz ortadaydi. Bir sistemin olmazsa bir yerden sonra patliyorsun. Bende tam tersi Fatih Terim ve Şenol Güneş dişinda yerli hocalarin mental açidan iyi oldugunu düşünmüyorum. Bu baskiyi kaldirmalari zor. Hamza'nin sifati degişti bu süreçte. Yerli hoca ile olmaz demiyorum ama fazla sabir etmeliyiz. Fatih Terim bile dayanamiyordu en başta, Faruk Süren tuttu onu.
Ha şunuda söyliyeyim. biz evlat ve torpilli oyunculari yönetimce oynatmaya devam edersek yerli yabanci hoca hiç farketmez. 1-2 sene parlariz sonra yine söneriz.