Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Famara h.o.

21Gol 3 Assist (Ligue B)

Kesinlikle alınmalı.

1. Banko Forvet Transfer
2. Famara
3. Alt Yapı/ yetenekli genç

Forvet hattı böyle olmalı.

Son düzenleme:
Arda Turan (kiralik 1 sene)
Salomon Kalou
Daniel Agger (serbest kaliyor)
Maciej Rybus (serbest kaliyor)

Bruma (geri dönüs)
Alex Telles (geri dönüs)

Su 4 Transfer hepsi mümkün ayrica takima 3-4 Level atlatir

Son düzenleme:
Arda Turan (kiralik 1 sene)
Salomon Kalou
Daniel Agger (serbest kaliyor)
Maciej Rybus (serbest kaliyor)

Bruma (geri dönüs)
Alex Telles (geri dönüs)

Su 4 Transfer hepsi mümkün ayrica takima 3-4 Level atlatir

Hangi düşünceyle yazdınız bilmiyorum hocam ama Arda o paralardan kiralık buraya gelmez ,

Barca bizim gibi aptal mı o paraya 29 yaşındaki adamı kiralasın elinden çıkarıcak olsa satar seneye daha az kazanır çünkü.

2 Salomon Kalou Ligue 1'in en formda (gol sıralamasında çok yukarda) piyasalı isimlerinden biri , Avrupaya gidemeyen çöküntüde bi takıma niye gelsin?

Hangi düşünceyle yazdınız bilmiyorum hocam ama Arda o paralardan kiralık buraya gelmez ,

Barca bizim gibi aptal mı o paraya 29 yaşındaki adamı kiralasın elinden çıkarıcak olsa satar seneye daha az kazanır çünkü.

2 Salomon Kalou Ligue 1'in en formda (gol sıralamasında çok yukarda) piyasalı isimlerinden biri , Avrupaya gidemeyen çöküntüde bi takıma niye gelsin?

İyi de Kalou bundesliga'da

Günaydin.

Kalou neredeyse 2 senedir Berlin'de oynuyor.

Thierry Henry EPL'in en formda (gol sıralamasında çok yukarda) piyasalı isimlerinden biri , Avrupaya gidemeyen çöküntüde bi takıma niye gelsin?

güldürme beni

drogba'nın galatasaray'da ne işi var

Ben Arfa, Caceres ve Veloso free agent iki ay sonra. Şimdiden attırın imzaları..

Drogba yazdığı otobiyografiden sonra bu kulübün kapısından içeri giremez

hayat siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir.

planlar ^^^^

başa gelenler: dursun özbek

iki ay sonra floryada bakacağız umut gündoğan furkan özçal salih dursun ontivero berk ismail falan teste giriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt