Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Drogba fazla bir şey dememiş de diğer çalıştığı futbolcuların hepsi otobiyografilerinde giydirmişler FT'ye. Tabi insan bu kadar egoist olunca normal oluyor.

Drogba fazla bir şey dememiş de diğer çalıştığı futbolcuların hepsi otobiyografilerinde giydirmişler FT'ye. Tabi insan bu kadar egoist olunca normal oluyor.

Haklısın renktaş herhalde o yüzden Maldini, Rui Costa, Gattuso, Shevchenko, Kaladze gibi efsane isimler her fırsatta hocayı övüyor

Pirlo ve Sivas deplasmanina gitmek istemeyen Baros hariç FT'ye öyle karşi çikan topçu bilmiyorum

Varsa muht. marjinaldir.

Pirlo ve Sivas deplasmanina gitmek istemeyen Baros hariç FT'ye öyle karşi çikan topçu bilmiyorum

Varsa muht. marjinaldir.

Hocam bazı isimleri yedek bıraktığı veya sönmüş yıldızlarla takımın patronluğunu paylaşmamayı tercih ettiği için bir çekememezlik söz konusu olabiliyor haliyle, böyle şeyleri doğal karşılamak lazım.

Milan'ın gerçek efsanelerinin ne dediğine baktığımızda ise tam tersini görüyoruz.

Bu da ne kadar kıymetli bir isim olduğunu gösteriyor sayın hocamızın.

Geliyom ft gidiyom ft rüyanıZda ft?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciddi ciddi bu konu üzerinden tartışmıyorsunuz değil mi? Komik çünkü.

Lan o Milan efsaneleri o kadar seviyordu madem FT'yi, sevipte koynuna alacaklarına top oynasaydılardı da takımda kalmasını sağlasalardı. İnzaghi falan bilerek penaltı kaçırmasalardı. Sonradan seviyorum deyip, günah çıkarmak kolay nasılsa.

Kim kimi koynuna almış ya

Sent from my iPhone using Tapatalk

gattuso_6991.jpg

konu kilit

Terim'in sevmediğim yönleri vardır da neden bir Galatasaraylı takımın başarılarının Neredeyse 4'de 1'inde imzası olan adamı 1.5 sene oynamış adam için kötüler hiç anlamam. Drogba mı Terim mi sorusuna bir Galatasaraylının vermesi gereken cevabın çok net olması lazım. Üzerinde düşünmesi bile Glatasaray tarihinden bihaber olduğunu gösterir bence.

FT denen manyağı daha fazla konuşmayınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt