Bos rakamlar verip konusmayalim. Kimse onun bunun seviyesinde idik diye yorum yapmadi.
CL'de iddiali duruma gelen bir takimdan bahsediyoruz. Iddiali dedigimde kupa icin degil, gruptan cikmayi hedefleyen, Juventus/Chelsea gibi takimlari zorlayan konuma gelmistik. Tottenham dedigin kulüpte her sene 2.lik icin oynamiyor, digeri de her sene sampiyonluga hic oynamiyor bir kere.
Wolfsburg konusunda gelince Volkswagen takimi olmasi ne degistirir? Galatasaray'in daha cok parasi var diye söz mü ettim ben? Sen bana simdi ciddi ciddi Wolfsburg ve iki sene önce ki Galatasaray bir oyuncu isteyince bizim sansimizin olmadigini mi anlatmaya calisiyorsun?
Gecelim bence bunlari.
Aysal döneminde yönetimde elestirilir edilir kabul. Ama transfer konusunda hep zirve oyuncular almis bir baskan kendisi. (Bu oyuncular sonrasi genc isimlere yönelmesi tartisilir ayri konu)
Muslera, kaleci icin genc ve hedefleri olan bir isim.
Chedjou, fransa liginin en iyi stoperleri durumunda alinmis bir isim.
Bruma, U20'nin Pogba ile en iyi oyuncularindan biri olarak alinmis bir isim.
Sneijder, Melo icin zaten fazla birsey söylemeye gerek yok.
Rakiplere bakilirsa hep gözden cikmis isimleri aldigini görürüz mesela: Ayni Lille'den Kjaer alindi, ama hic bir zaman göz önünde olmayan bir oyuncu. Wolfsburg'ta ve Lille'de fazla tutulmayan bir isim. Van Persie öyle, Nani öyle. Besiktas'ta ayni.. (Gomez, Sosa vsvs)
Taraftar iste dedigim winner transfere alismisti ki Gomez gibi isimleri istemiyordu örnegin.