Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boufal icin 30 milyon konusuluyordu, Chelsea alacak deniliyordu ama pek inanmiyorum ben bu rakamlara. Eger gercekten 30 milyon ise zaten alamayiz o ayri. Ben prestij acisindan baktim. Örnegin 30 milyon verebilsen bile bizi tercih etmesi cok zor olur diger takimlarin arasinda.

Bos rakamlar verip konusmayalim. Kimse onun bunun seviyesinde idik diye yorum yapmadi.

CL'de iddiali duruma gelen bir takimdan bahsediyoruz. Iddiali dedigimde kupa icin degil, gruptan cikmayi hedefleyen, Juventus/Chelsea gibi takimlari zorlayan konuma gelmistik. Tottenham dedigin kulüpte her sene 2.lik icin oynamiyor, digeri de her sene sampiyonluga hic oynamiyor bir kere.

Wolfsburg konusunda gelince Volkswagen takimi olmasi ne degistirir? Galatasaray'in daha cok parasi var diye söz mü ettim ben? Sen bana simdi ciddi ciddi Wolfsburg ve iki sene önce ki Galatasaray bir oyuncu isteyince bizim sansimizin olmadigini mi anlatmaya calisiyorsun?

Gecelim bence bunlari.

Aysal döneminde yönetimde elestirilir edilir kabul. Ama transfer konusunda hep zirve oyuncular almis bir baskan kendisi. (Bu oyuncular sonrasi genc isimlere yönelmesi tartisilir ayri konu)

Muslera, kaleci icin genc ve hedefleri olan bir isim.
Chedjou, fransa liginin en iyi stoperleri durumunda alinmis bir isim.
Bruma, U20'nin Pogba ile en iyi oyuncularindan biri olarak alinmis bir isim.

Sneijder, Melo icin zaten fazla birsey söylemeye gerek yok.

Rakiplere bakilirsa hep gözden cikmis isimleri aldigini görürüz mesela: Ayni Lille'den Kjaer alindi, ama hic bir zaman göz önünde olmayan bir oyuncu. Wolfsburg'ta ve Lille'de fazla tutulmayan bir isim. Van Persie öyle, Nani öyle. Besiktas'ta ayni.. (Gomez, Sosa vsvs)

Taraftar iste dedigim winner transfere alismisti ki Gomez gibi isimleri istemiyordu örnegin.

Evet
onu demek istemiştim
premier lig 1.si ve 2.si zaten bizden çok ötede onu geç
wolfsburg gibi son 5 senede transfere 230 milyon harcamış bi takım örneğin brumayı (boufala en yakın örnek) almak istese ve verdiğimiz parayı önerse, bruma oraya giderdi
hasbelkader çamurlu sahada juveyi yendik diye gerçek olmayan şeyleri aklımıza getirmeyelim. o takım çok değil, 10 ay sonra rezil rüsva oluyodu clde

ah defans ve ortasaha ya biraz güvensem 4-4-2 oynayalım derdim
Haller in yanına Podolski'yi koy bakalım o zaman görürsünüz lig nasıl egale ediliyor

Evet
onu demek istemiştim
premier lig 1.si ve 2.si zaten bizden çok ötede onu geç
wolfsburg gibi son 5 senede transfere 230 milyon harcamış bi takım örneğin brumayı (boufala en yakın örnek) almak istese ve verdiğimiz parayı önerse, bruma oraya giderdi
hasbelkader çamurlu sahada juveyi yendik diye gerçek olmayan şeyleri aklımıza getirmeyelim. o takım çok değil, 10 ay sonra rezil rüsva oluyodu clde
Ben katilmiyorum ozm senin fikrine. Eger finansal rakamlar olsaydi yine sansimizin olacagina inaniyorum ben. Cünkü sen oyunculara hem yillik konusunda iyi ücret önerip Avrupa kupalarini garanti olarak verebiliyordun.
Lig acisindan elbette Bundesliga tercih edilir ama Wolfsburg her yil garanti CL oynayip gruplardan cikarmi tartisilir. Vizyon konusunda 2-3 sene sonra Wolfsburg zaten cok daha iyi duruma gelecek ama ayni ligte Bayern ve Dortmund'un oldugunu da unutmamaliyiz.

Camurlu sahada Juve'yi yendik demekte biraz talihsiz olmus. Ayni sahada oynadik sonucta. Juventus'un profilide Barca'ya yakin degil o sahadan cok etkilensinler.

Yagiz'da Fransa'dan Lys Mousset ile ciddi ilgileniyoruz yazmis...

Oyuncuyu bilemem ama hoca gelmeden transfer yapmak nasil bir kafa?

Ayrica Erkan Zengin ve Emre Gural nedir yaw...

Yahu su Yagiz'a hala inaniyormusunuz arkadas :D Aysal döneminin basinda bana bizzat bende digerlerine göre konusuyorum demisti yahu :D

Bir gecmis duyumlarina bakin, hep sonradan veriyor.

forumdaki cakma duyumcular da artik gelebilir :x

O nasil duyum, ortaya zaten Mousset ismi atilmis, Diédhiou nin da adi geciyordu Ocak ayinda. "Hoca için yabancılarla görüşüyorlar" de ici bos aciklama

Duyumcu olmak gercekten kolay. Birsey biliyorsa düzgün haber versin.

Bu dursunun erkan ve emregüral transferlerini niye yaptığını düşünüyorumda, Bu sene avrupaya gidemediğimizde seneye şampiyon olamadıktan sonra sıralamanın hiçbir önemi yok. Ceza süremiz bitiyor her türlü farketmiyor. 2. De olsak 15. De olsak aynı. O yüzden ligden düşmeyecek bir kadro kuruyor sanırım dursun. Gerçi bu adamlarla oda zor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erkan'ı ciddi ciddi almış mıyız?

Bu transfer döneminde transferini en çok istediğim futbolcu Hatem Ben Arfa.Bu sezon Nice de müthiş bir sezon geçirdi ve sözleşmesi bitiyor.Eğer alabilirsek mükemmel bir transfer olur bizim için.Kanatlarımıza müthiş bir hareketlilik getirir.Ama büyük bir olsalıkla Ligue 1 den bir takımla anlaşır ya da klübüyle sözleşme uzatır.Dursun gibi bir beceriksiz başımızdayken pek de umutlu olamıyorum transfer konusunda.

Bugün bir duyum vereyim renktaşlar. Fransa ikinci liginden bir oyuncuyla ilgileniyoruz ama isim vermediler.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orkan'ın bileğinde kırık tespit edilmiş. Yazık olmuş...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt