Net santraforsuz sistem bizim ülkede tutmuyor.
Cizgilerde kullandigi adamlar Sánchez ve Vargas'ti yani pek forvetsiz sayilmaz cunku bekleri önde kullandigi icin Mac boyu ceza sahasi cevresinde oynuyor o 2 oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Net santraforsuz sistem bizim ülkede tutmuyor.
Cizgilerde kullandigi adamlar Sánchez ve Vargas'ti yani pek forvetsiz sayilmaz cunku bekleri önde kullandigi icin Mac boyu ceza sahasi cevresinde oynuyor o 2 oyuncu
Prandelli dilden kaybetmedi bence.
Sampaoli amatör seviyelerde hocalığı başlamış sonra italia Hollanda ve İspanya gibi ülkelere gidip eğitim görmüş birisi. Bielsayi örnek almış adam dan zarar gelmez. Şili milli takımı ile kupa kazanmış ki buda bir ilk Şili mili takım adına.
Hoca ama tek başına bu işi beceremez bence. Bu bizim takıma anceloti mourinho yu getir başarı zor transferler olmadan
Prandelli dilden kaybetmedi bence.
Sampaoli amatör seviyelerde hocalığı başlamış sonra italia Hollanda ve İspanya gibi ülkelere gidip eğitim görmüş birisi. Bielsayi örnek almış adam dan zarar gelmez. Şili milli takımı ile kupa kazanmış ki buda bir ilk Şili mili takım adına.
Hoca ama tek başına bu işi beceremez bence. Bu bizim takıma anceloti mourinho yu getir başarı zor transferler olmadan
Sampaoli kullandigi sistemler Sahte 9'lu 4-3-3 veya Sahte 9'lu 3-4-3
Adam gelmeden laga luga ya karşıyım. Adamın kumaşı iyi bir kere ve büyük emek vererek bir yerlere kadar gelmiş.Prandelli dilden kaybetti demiyorum zaten ama o da etkenlerden biriydi tabii.
Ki sabredilse belki de uzun vadede başarılı olacaktı bilemeyiz. Sampaoli de belki yine uzun vadede katkı sağlayacak ona da bir itiraz yok.
Benim demek istediğim Chelsea'nin istediği hocaya nasıl burun kıvırırız, hiç laga luga yapmayın tarzı yaklaşımın yanlış olduğu...
Zira Prandelli de bizden önce bir sürü büyük takımın istediği, hatta Sampaoli'ye göre de avrupa futbolunu daha yakından tanıma vs. gibi avantajları olan bir hoca.
Ona bile ağır eleştiriler yapılıyorsa tabii ki burada "laga luga" yapılır yani. İlla bir takım çekinceleri yazmak için gelip başarısız olmasını beklemek şart değil.
Adam gelmeden laga luga ya karşıyım. Adamın kumaşı iyi bir kere ve büyük emek vererek bir yerlere kadar gelmiş.
Savaşan kendisini geliştiren hocalar her zaman iyidir. Ha gelip de başarısız olursa ki bu bizim ülkede anormal bir sonuç olmaz o zaman eleştirilir tabiki.
Değil tabiki de mesela sen kimi istiyorsun fanteziye kaçmadan seçiminde?Başarısız olduktan sonra esas laga luga yapmanın pek bir anlamı kalmıyor.
Kimse kayıtsız şartsız kabul etmek zorunda değil yani.![]()
Değil tabiki de mesela sen kimi istiyorsun fanteziye kaçmadan seçiminde?
Riekerink kendisi istemiyor galiba. Alt yapı görevime geri döneceğim diyor sonuçta. Ama kalsa onunda başarı olacağı garantisi yok. Mourinho gelse başarı garantisi yok bu kaosda maalesef. Bekleyip görmek gerekir artık ne bileyim. Tutarsa tutar tutmazsa mevcut yönetim-system tekmeyi vurur x başka hocayı getirir. Aslında tekmeyi bu yönetim tarzı yemesi gerikiyor ya neyseSeneye şampiyon olmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum ve kim bunu başarabilecekse onu istiyorum.
Şampiyon olamadıktan sonra uzun vadeli planlar uçar gider çünkü yönetim falan da değişeceği için.
Ne olacağı belli olmayan hocalara büyük paralar ödeyeceğimize Riekerink devam etsin daha iyi derim.
Riekerink kendisi istemiyor galiba. Alt yapı görevime geri döneceğim diyor sonuçta. Ama kalsa onunda başarı olacağı garantisi yok. Mourinho gelse başarı garantisi yok bu kaosda maalesef. Bekleyip görmek gerekir artık ne bileyim. Tutarsa tutar tutmazsa mevcut yönetim-system tekmeyi vurur x başka hocayı getirir. Aslında tekmeyi bu yönetim tarzı yemesi gerikiyor ya neyse
Geç kalmadık henüz. Lig bitmeden tabiki işi bitirip transfer listesi alınsa hocadan iyi olurdu tabiki.Garantisi yok tabii de üstte yazdığım gibi geç kaldık bence hoca tercihinde.
Uzun vadeli başarı planı için de bu yönetimin kredisi kalmadı bana göre.
Getirecekleri ismin seneye başarılı olması şart gözüküyor yoksa hep birlikte istifa ederler.
+Bu tarz bir hoca getireceksek bence Hamza gittiğinde getirmeliydik. Geç kaldık yani.
Bu saatten sonra gelecek, takımı tanıyacak, ülkeye uyum sağlayacak, işleyişi çözecek derken muhtemelen önümüzdeki sezonu da kaybederiz.
Hamza gittiğinde Sampaoli, Favre, Bielsa kimi getiriyorsan getirecektin o uyum sürecini bu sezonda atlatacaktı. O zaman kimse itiraz etmezdi sanırım.