Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS'nin Magath'la anlaştığı söyleniyor.

Ersun hocamdan olumlu cevap alamadılar herhalde, oldukça güzel bir gelişme.

Pato yu alalım.
Pek şans bulamadı Chelsea de ve mukavelesi bitiyor.

alacagimiz td 18-45 yas araliginda olmalidir

TS'nin Magath'la anlaştığı söyleniyor.

Ersun hocamdan olumlu cevap alamadılar herhalde, oldukça güzel bir gelişme.

Bize gelmesi gerekirdi Magath'ın. Kırbacı vuracak adam lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genç başarıya aç bir teknik direktör isterim her zaman. Hamza gerizekalı ırkçının teki olmasaydı başlarda çok az da olsa umutluydum ondan ama gün geçtikçe kendini belli etti Allahın hıyarı.

Bizim Uefa kupası kaldıran ekipten hiç TD çıkmadı ya adam akıllı bir daha da çıkmaz bu gidişle herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Şu td işi kim olursa olsun bir netleşse de ona göre biraz plan falan yapsak.

Ztk finali ne zamandı? O zamana kadar beklerler mi acaba?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Genç başarıya aç bir teknik direktör isterim her zaman. Hamza gerizekalı ırkçının teki olmasaydı başlarda çok az da olsa umutluydum ondan ama gün geçtikçe kendini belli etti Allahın hıyarı.

Bizim Uefa kupası kaldıran ekipten hiç TD çıkmadı ya adam akıllı bir daha da çıkmaz bu gidişle herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hakan Şükür siyaseti geriye bırakıp futbola önem verirse belki ondan birseyler olabilir.

Hakan Şükür siyaseti geriye bırakıp futbola önem verirse belki ondan birseyler olabilir.

Nedense pek orali degil Hakan. Adim gibi eminim son 8-10 senede cogu kez teklif almistir, hatte Dursun bile teklif göndermis olabilir görev süresinde.

Ama adam istemiyor belli ki, yoksa Milli Takimda falan da rahatca görev alabilirdi simdiye kadar. Orada görev verilen hiyarlari düsünürsek rahatca görev bulunurdu Hakan Sükür'e.

Diger yandan da ben Hakan Sükür'ün de evlat zihniyetine yakin oldugunu düsünüyorum.

Ersun'a razıyken Sampaoli gelirse bomba olur yalnız. Yönetimin oltası değildir umarım.

Ersun gelmesin yeter

Riekerink'in kalmasi skandal olur.

Oyuncu tercihleri vasat. He cikip kadro'yu Orhan Atik kuruyor derse kalabilir. Ben zaten Orhan'in kurdugunu düsünüyorum ama böyle devam edecekse hic etmesin.

Riekerink 4-4-2 oynatarak takımı biraz düzeltti. Takım savunmasını düzeltmeye yönelik hamleler yapmaya başladı.

Rike hocam ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanmalı, ayrica vlaar dejong ve wiel derhal kadroya katılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt