Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanindaki adama pas atamamakla yanlis pas tercihi arasinda fark var
ewt bikac macta basit paslari batirdi ve gol yedik ama genel olarak oyun ici tercihlerinin yasina gore ust duzey oldugunu dusunmekteyim, hiyar tdlerimiz bu cocugu kullanamamislardir
Jose fazla gamsız bi topçu bu bence bir sorun + hücum etkinliği nerdeyse sıfır tamam ispanyol pasçı ama ne ceza sahası içinden ne dışından tek şutu yok geldi geleli.oyun içi kordinasyonuda zayıf . türkiye liginde ispanyol oyuncu adaptasyonu çok zor kötü oyuncu olmayabilir ama bence ısrar edilmemeli bize göre bir oyuncu değil

Denayerin sözleşmesi tam olarak nasıl bilen varmı ? Kimi diyor 2 senelik kiralık , kimi diyor 1 sene opsiyonsuz kiralık. Seneye bizde olma ihtimali varmı yokmu acaba ?

..............Muslera.............
xxx...chedjou...xxx...telles/carole
...........xxx...selçuk...........
.sinan....sneijder....podolski
...................xxx...................

İlk 11e şuan için olmazsa olmaz 4 transfer gerekiyor. Aslında 5 ama selçuk o paraları aldıkça ne takımdan gider nede yedek kalır.

...................cenk....................
linnes...koray...hakan...carole/telles
..............donk....bilal...............
....bruma....emre.....yasin.....
...eren derdiyok/emre güral...

Son düzenleme:
Hakan Sukur bana yakinlarda bir yerlerde yasiyor, kiz futbol takimi calistiriyor ve genel olarak genclik spor projesi yonetiyor burada.

Ayni zamanda Ingilizce ogrendigini ve Silikon Vadisinde yatirimlara girdigini biliyorum. Kral donecek, hem de ne donecek.

Hakan Sukur bana yakinlarda bir yerlerde yasiyor, kiz futbol takimi calistiriyor ve genel olarak genclik spor projesi yonetiyor burada.

Ayni zamanda Ingilizce ogrendigini ve Silikon Vadisinde yatirimlara girdigini biliyorum. Kral donecek, hem de ne donecek.

Dönsün dönmesinede oda evlatçılık yapar eminim

Bizim bu nöbetin her sene oyuncu takıntısı olur bu dönemde Agger olmuş

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca Türkiye kupasını alamazsak o zaman şenlik başlar şimdilik atın bol keseden şu gelsin bu gitsin.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Agger değil Škrtel gelsin !

Adamda bir ujfalusi vari Lider havası sezdim.

Aggeri isteyen Agger daha Liverpoolda oynadığını zannediyor herhalde xd

Son düzenleme:
MARTIN CACERES ! sezon sonu serbest savunmada vatandasi muslera ile de iyi anlasir lider bir defans

-------------------Muslera--------------------
***-------Chedjou------***----------Telles
-------------***------------***---------------
Sinan-------------Wesley-------------Bruma
---------------------***-----------------------

eksiğimiz çok fazla

Ooo GSC stoperlere yoğunlaşmış

Hacılar bizim hücumda bir o kadar kötü. Sneijder gibi birinden full verim alamıyoruz. Bunu düzeltmemiz lazım. Senijder'e ayak uydurabilen oyuncular almamız lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

fransa 2. ligine iyi scoutlar yollamak lazım.ribery-mahrez gibi adamlar buralardan geldi.2 sene önce 500 bin euroya fransa 2. liginden gelen mahrez'i leicester satsa 50 milyondan aşağı gitmez.

Ismail Koybasi ile Beşiktaş arasında yapılan transfer görüşmelerinden sonuç çıkmazken sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın devreye girdiği bildirildi. Carole'u göndermeye hazırlanan G.Saray'ın, İsmail Köybaşı için de Batur Altıparmak'la temas kurduğu öğrenildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt