Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera dün ayrılmayı düşünmüyorum sözleşmem var diye cevaplayabilirdi ne sorarlarsa sorsunlar.

İyi bir teklif olursa gidebilirim dediğine göre ayrılması mümkün değil, öyle bir ihtimal yok falan diyemeyiz.

Onur hayırlı olsun diyebilir miyiz?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Burası benim şafaktan daha karanlık :red:.

Ersun TS ile anlaşmış son haberlere göre.

Yardımcısı Tello açıklamış.

fransa 2.liginde maden var orayı kazıp carole gibi cevherler çıkartmalıyız stoper forvet ön libero kanat başka şansımız yok bu parasızlıkta ! tabi yönetim yine donk gibi ligin kazma kürek dalında oskara aday futbolcularının peşine düşerse seneye de bol küfürlü bir sezon bizi bekliyor demektir !!

Bugün benim de kulağıma geldi o haber.

Ama ersun için kötü olur. Kaçıncı bu be? Yalama oldu iyice.

Sent from my iPhone using Tapatalk

vIf0lAD.gif

Rodrigo Tello, Ersun Yanal'ın Trabzonspor'la anlaşmak üzere olduğunu ve kendisinin de yardımcısı olacağını açıkladı.

Tello: "Birinci yardımcısı benim. Ersun Yanal'ı, Marcelo Bielsa'ya benzetiyorum. Aynı taktik düşünceye ve mantaliteye sahip.."

[h=1]Shaktar Donetsk'te Lucescu devri bitti[/h][FONT=pt_sansregular][h=2]Ukrayna basını, 2004'ten beri, tam 12 yıldır çalıştırdığı takımını Avrupa'nın korkulan kulüpleri arasına sokan Rumen teknik adamın yerine gelecek ismi açıkladı...[/h]Luce'nin yerine, 2014'ten bu yana görev yaptığı Dnipro'ya geçen sezon Avrupa Ligifinali oynatan Miron Markeviç'in geleceği belirtildi. 71 yaşındaki Lucescu'nun ismi, sondönemde G.Saray ve Trabzon ile anılıyor.
SHAKHTAR'A 12 YILDA 21 KUPA KAZANDIRDI
Mircea Lucescu, 12 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'e 8 Ukrayna Ligi, 5 Ukrayna Kupası, 7 Ukrayna SüpeR Kupası ve 1 UEFA Kupası şapiyonluğu kazandırdı.

https://www.hurriyet.com.tr/shaktar-donetskte-lucescu-devri-bitti-40099674

[/FONT]

[FONT=pt_sansregular][/FONT]

Ersun dan kurtulduk. Simdi iyi TD gelebilir.

Abartmayın o kadar da. Tamam Muslera çok iyi bir kaleci, belki Dünya standartlarında da olabilir ancak ilk geldiği zamanları da biliyoruz. Yetenekli ancak epey noksanı olan bir kaleciydi ki Lazio bundan dolayı daha ucuza bıraktı Muslera'yı bize. Taffarel sayesinde kendini geliştirdi. Pekala Muslera giderse onun yerine genç ve yetenekli bir kaleci bulabiliriz ama şu anda gerek yok böyle bir riske girmeye..
Sadece tafoyla oluyorsa bu iş eraya niye tesir edemedi o zaman muslerayı abartmıyacakmışız pehh bırakın abicim

rike hocamız ilen sezona başlıyacağız gibi bir his var bende bakalım göreceğiz, Lucescu falan getiremez dursun zaten

Shaktar Donetsk'te Lucescu devri bitti

[FONT=pt_sansregular]Ukrayna basını, 2004'ten beri, tam 12 yıldır çalıştırdığı takımını Avrupa'nın korkulan kulüpleri arasına sokan Rumen teknik adamın yerine gelecek ismi açıkladı...

Luce'nin yerine, 2014'ten bu yana görev yaptığı Dnipro'ya geçen sezon Avrupa Ligifinali oynatan Miron Markeviç'in geleceği belirtildi. 71 yaşındaki Lucescu'nun ismi, sondönemde G.Saray ve Trabzon ile anılıyor.
SHAKHTAR'A 12 YILDA 21 KUPA KAZANDIRDI
Mircea Lucescu, 12 yıldır çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'e 8 Ukrayna Ligi, 5 Ukrayna Kupası, 7 Ukrayna SüpeR Kupası ve 1 UEFA Kupası şapiyonluğu kazandırdı.

https://www.hurriyet.com.tr/shaktar-donetskte-lucescu-devri-bitti-40099674

[/FONT]

bDNQjb.gif

lucescu gelmesin 70 küsür yaşında oğlu razvanı kitlemeye çalışıyor herkese 5 yıl kontrat yaptırtır altından kalkamayız

4 aydır futbolculara paraları verilmiyormuş.

luçe sportif direktör olarak gelsin oğlunu şart koşarsa gelmesin. avrupayı bilen oyuncuların saygı duyduğu 1 tekni direktör ile de anlaşırsak oyuncular zaten gelecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt