Katiliyorum renkdash.
Ersun un da olmayacagina göre senin favorin kim?
Resmi açıklama gelene kadar Ersun'u isterim renktaş sonrasına bakacağız artık :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum renkdash.
Ersun un da olmayacagina göre senin favorin kim?
Muslera
Linnes ched skertel telles
Mikel selcuk
Sinan Sneijder Poldi
Dembele
yapma reis yau
Kotu mu olmus reis soyle yaptigimiz hatayi duzeltelim
Muazzam olur. Son 2 yıldır forum da öneriyorum. İnşallah transfer ederiz.Biraz hareketlilik gelsin..
TRANSFER HABER @_TransferHaber_ 23 dk.23 dakika önce
Galatasaray, Liverpool'un stoperi Martin Skrtel ile ciddi şekilde ilgileniyor. F. İşbecer bir görüşme gerçekleştirdi
TRANSFER HABER @_TransferHaber_ 14 dk.14 dakika önce
Galatasaraylı yıldız Fernando Muslera, yıllık 5 Milyon € karşılığında, Gignac'ın da forma giydiği Tigres FC ile anlaştı. (Hürriyet)
Biraz hareketlilik gelsin..
Galatasaray, Liverpool'un stoperi Martin Skrtel ile ciddi şekilde ilgileniyor. F. İşbecer bir görüşme gerçekleştirdi
Galatasaraylı yıldız Fernando Muslera, yıllık 5 Milyon € karşılığında, Gignac'ın da forma giydiği Tigres FC ile anlaştı. (Hürriyet)
Chelsea HQ @Chelsea_HQ 5 dk.5 dakika önce
Galatasaray met with Mikel’s agent and the experinced midfielder is open to a move if they can agree a transfer fee with #Chelsea. [AKM]
Biraz hareketlilik gelsin..
kaynak "*********************" galiba, ilk tweet de öyle yazmislar; kiralik almak istiyormusuz, Ocak ayinda haftalik 110bin pound teklif etmisiz ama kabul etmemis
fazla inandirici gelmedi bu bana
Muslera Tigrese gidecek kadar para düşkünü olamaz ayrıca bizden aldığı parada az buz değil çok gitmek istiyorsa avrupaya gitsin
Tigres'emi gidiyor la?Muslera'ya Tigres formasıyla üstün başarılar dilerim