Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz hareketlilik gelsin..

TRANSFER HABER ‏@_TransferHaber_ 23 dk.23 dakika önce
Galatasaray, Liverpool'un stoperi Martin Skrtel ile ciddi şekilde ilgileniyor. F. İşbecer bir görüşme gerçekleştirdi

TRANSFER HABER ‏@_TransferHaber_ 14 dk.14 dakika önce
Galatasaraylı yıldız Fernando Muslera, yıllık 5 Milyon € karşılığında, Gignac'ın da forma giydiği Tigres FC ile anlaştı. (Hürriyet)
Muazzam olur. Son 2 yıldır forum da öneriyorum. İnşallah transfer ederiz.

Škrtel soğukkanlı lider vasıflı bir Stoper.
Yeni Ujfalusi olabilir.

Biraz hareketlilik gelsin..

TRANSFER HABER ‏@_TransferHaber_ 23 dk.23 dakika önce
Galatasaray, Liverpool'un stoperi Martin Skrtel ile ciddi şekilde ilgileniyor. F. İşbecer bir görüşme gerçekleştirdi

TRANSFER HABER ‏@_TransferHaber_ 14 dk.14 dakika önce
Galatasaraylı yıldız Fernando Muslera, yıllık 5 Milyon € karşılığında, Gignac'ın da forma giydiği Tigres FC ile anlaştı. (Hürriyet)

Muslera Tigrese gidecek kadar para düşkünü olamaz ayrıca bizden aldığı parada az buz değil çok gitmek istiyorsa avrupaya gitsin

kaynak "*********************" galiba, ilk tweet de öyle yazmislar; kiralik almak istiyormusuz, Ocak ayinda haftalik 110bin pound teklif etmisiz ama kabul etmemis

fazla inandirici gelmedi bu bana

Haftalik 110bin pound kısmı bana da pek inandırıcı gelmedi.

Dortmund yedek golcüsü adrian ramos için kaç para ister acaba genç bi topla arası iyi hızlı bi golcü ve ramos ikilisi bence oldukça çok iş yapabilir

Trabzonspor'da Erkan Zengin, yönetimle yaptığı görüşme sonrası affedildi. (NTV Spor)

:dans:

Muslera'ya Tigres formasıyla üstün başarılar dilerim

Ersun-Yanal-Trabzonspor-ile-anla%C5%9Ft%C4%B1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt