Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paran mi var? Hatta Viscayi Sevillade istiyor, Bakambu'da bu ligden cikmadi mi?

Bakambu'yu yazacaktım çünkü bu örneği vereceğini biliyordum . Sana örnek vereyim mesela sen ülkenin 5. Takımından gelen bir Adama mı müsamaha gösterirsin yoksa kıçı kırık Belçika liginden 8. Takımın adını bilmediğin ama az iyi oynayan Adama mı? İşte sorun burada , taraftar olarak avvv demeye başlayınca oyuncu çöp oluyor . Bakambu da İspanya'da yeni gelen tanınmayan , iyi çıkar mı heyecanıyla beklenen Adamdı ve o da çalışarak güveni iyice kazandı . Fark bu işte , mesela bir ülkede rezil oynayıp ülke değiştirince harika oynayan onca oyuncu var bu da bu tezimin kaynağı. Neyse işte boşuna konuşuyoruz dursun babayı alır gelir .

Bakambu'yu yazacaktım çünkü bu örneği vereceğini biliyordum . Sana örnek vereyim mesela sen ülkenin 5. Takımından gelen bir Adama mı müsamaha gösterirsin yoksa kıçı kırık Belçika liginden 8. Takımın adını bilmediğin ama az iyi oynayan Adama mı? İşte sorun burada , taraftar olarak avvv demeye başlayınca oyuncu çöp oluyor . Bakambu da İspanya'da yeni gelen tanınmayan , iyi çıkar mı heyecanıyla beklenen Adamdı ve o da çalışarak güveni iyice kazandı . Fark bu işte , mesela bir ülkede rezil oynayıp ülke değiştirince harika oynayan onca oyuncu var bu da bu tezimin kaynağı. Neyse işte boşuna konuşuyoruz dursun babayı alır gelir .

BabaChelseaunveil.jpg

yok tartismamiza gerek yok, zaten anlasamiyacagiz :D

rodallega, john obi mikel ve Martin Skrtel hemen daha lig bitmeden imza attirilmali.

Rodallega ve Skrtel nokta transferler olur.
Telles'in de geri dönmesi olumlu olur.

Transfer zor yapar Sirdas kardes bu sene. Gelecek sezon bisey bekleme derim ben :/

Yusuf kardeşim zaten ben bu takımdan bir şey beklemeyi 1 sene oldu bıraktım :( dursun geldiğinden beri basketbol izliyorum daha çok futbol yerine . Basketi çok severim ama hep 2. İdi şimdi ilke geldi , duyguların katılı dursun:( yazın jose jem falan alır , ha bir de İbrahimoviç boşta tehlikenin farkında mısınız :(

Dursun'un ve Mehmet'in yaptigi yeniden yapilanma adindaki transferler ile beklentimi olur Allah askina. Bos bosuna hepsi.

Yusuf kardeşim zaten ben bu takımdan bir şey beklemeyi 1 sene oldu bıraktım :( dursun geldiğinden beri basketbol izliyorum daha çok futbol yerine . Basketi çok severim ama hep 2. İdi şimdi ilke geldi , duyguların katılı dursun:( yazın jose jem falan alır , ha bir de İbrahimoviç boşta tehlikenin farkında mısınız :(
Ayni duyguyu paylasiyoruz demekki. Bende daha fazla basketi izlemeye basladim. Devam edecek heralde boyle, futbolda en az 2-3 sene bu takim duzelmez cunku.

Bu arada baskan sozunu tutarsa seni bulurum bak :D Ibra buraya gelecek!

Ayni duyguyu paylasiyoruz demekki. Bende daha fazla basketi izlemeye basladim. Devam edecek heralde boyle, futbolda en az 2-3 sene bu takim duzelmez cunku.

Bu arada baskan sozunu tutarsa seni bulurum bak :D Ibra buraya gelecek!

Aynen ben de korkarım ki en az 2 sene boş geçeceğiz yeni bir kahraman Başkan çıkmazsa. İbrahim kim büyük otelci Başkan'ımız yanında, simokinini giyer 2 dakikaya alır Adamı

Bu Dursun hocayı niye açıklamadı hala, lig bitecek hala isim yok.

Sözleşmesi biten Agger savunma da Ujfalusi etkisi yapabilir

İlk transfer nakoulma olur. Dursunun kardeşi anca onu alır sözleşmesi bitmiş adam için bile para öderiz mersine bakın görün bu çap var bu adamlarda

Forumdaki tinerciler kınanızı yaktınızmı

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

mousseti izlemişiz geçen maçta,alırız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt