Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout Mehmet Ozbek'e stoper onerilerim Caceres, Skrtel, Vlaar, N'Koulou

Evet onu diyorum reyss premier lig geçmişi olan bir zenci abimizdir kendisi ümit millilerde fransada kaptanlık geçmişi var bursa kariyeride enfesti ordan sanırsam sunderland e geçti ispanyanın teknik pas futbolunda sırıtmış olmasına şaşırmadım
Boşver onu Tevfik abinin orda berberde biraz konuştuk geçen sene baya alemci bişey premier league cehennem Türkiye cennet diyordu İngiltere de saygı yok bişey yok Türkiye de kral gibiyiz abi abi diyordu birde gülerek. Gang bang olayları olmuş bursa da chrétien ile filan

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Boşver onu Tevfik abinin orda berberde biraz konuştuk geçen sene baya alemci bişey premier league cehennem Türkiye cennet diyordu İngiltere de saygı yok bişey yok Türkiye de kral gibiyiz abi abi diyordu birde gülerek. Gang bang olayları olmuş bursa da chrétien ile filan

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Yaw bi otçumuz var zaten bide alemci almayalım :D bilmiyordum ben böyle olduğunu nese zenci bir dmc alalımda ismi önemli değil benim açımdan..

.........................Muslera......................
xx1xx.....Chedjou......xx2xx.......Telles
.................xx3xx......Selçuk.................
..Sinan..............Sneijder.........Podolski..
............................xx4xx.........................

............................Cenk..........................
Linnes.......Koray..........Hakan.........Carole
....................xx5xx........xx6xx.................
......Bruma........Emre/Bilal...........Yasin......
.......................xx7xx/xx8xx.....................

Eray + Tarık + Hamit + Umut + Donk + Sabri + Olcan + Jose + Semih > BY BY

Stoper: Škrtel
Orta Saha: Mikel
Kanat: Feghouli
Forvet: Doumbia + Dembélé
Returns: Telles ve Bruma

Takimin havası feci değişir ve yine şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
Hem ilk11 hemen yedek Kadro iyi olur.
Selçuk Çin'e fln gitmez ise yine banko oynar...ondan mecburiyetten yazdım.

________Muslera
Linnes Škrtel Chedjou Telles
_______Xelcuk Mikel
Sinan__ Sneijder__ Feghouli
________Doumbia

Yedekler:

Dembélé
Bruma
Carole
Emre
DMC Transfer
Sabri & Semih (Alt Yapı kontenjan)

Skrtel gerçekten süper olur stoper için, ama kendisini lider vasıflı stoper olarak istiyorsanız yanlış nedenden istiyorsunuz.

Ama iyi stoper olduğu aşikar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Skrtel'i Beşiktaş falan kapmadan almak lazım. Keşke başımızda bir yönetim ve teknik direktör olsaydı da şu transferleri şimdiden bitirseydi :38573:

Ilk etapta Dursun dan kurtulmak lazım.

Ortada daha yeni sezonun teknik direktörü yok. Euro sonrası falan ancak arayışa geçerler herhalde.

Dursun defolup giderse geleceğimizi kurtarırız çünkü kalsa da kalmasa da yeni sezon yine çöpe atıldı bence. Seçim olsa bile ancak haziran da olur, Euro2016 vs falan derken de ancak Temmuz da yeni yönetim işe başlar. Teknik direktör arayışı sonra takımı tanıması vs derken son gün Donk gibi bombaları patlatırız Süper ligden.

Çok geç kaldık çok. Dursun bu ay defolup gitmeliydi en geç.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kimse konuşmuyor ama Selçukdan da kurtulmak lazım artık , yedek olarak kalabilirdi de yedeğe çekmezler şuan zarar ettirecek sonraki sene de. Dikine hiç gidemiyor , Emre Çolak da onun izinde

Kimse konuşmuyor ama Selçukdan da kurtulmak lazım artık , yedek olarak kalabilirdi de yedeğe çekmezler şuan zarar ettirecek sonraki sene de. Dikine hiç gidemiyor , Emre Çolak da onun izinde

selçuktan kutrulmamızın tek yolu euro 2016da coşması ve ilgi çekmesi

ki bu çok düşük bir ihtimal

Takımın en büyük sorunu bu adam zaten.

Selçuku kim alır yahu, ancak çine gider bir ihtimal, ama o da zor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt