Mustafa Ünal
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2011
- 26.592
- 13.531
- 2.538
Scout Mehmet Ozbek'e stoper onerilerim Caceres, Skrtel, Vlaar, N'Koulou
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vlaar sözleşme uzatmış.caceres ve nkoulou olabilir.Scout Mehmet Ozbek'e stoper onerilerim Caceres, Skrtel, Vlaar, N'Koulou
Boşver onu Tevfik abinin orda berberde biraz konuştuk geçen sene baya alemci bişey premier league cehennem Türkiye cennet diyordu İngiltere de saygı yok bişey yok Türkiye de kral gibiyiz abi abi diyordu birde gülerek. Gang bang olayları olmuş bursa da chrétien ile filanEvet onu diyorum reyss premier lig geçmişi olan bir zenci abimizdir kendisi ümit millilerde fransada kaptanlık geçmişi var bursa kariyeride enfesti ordan sanırsam sunderland e geçti ispanyanın teknik pas futbolunda sırıtmış olmasına şaşırmadım
Yaw bi otçumuz var zaten bide alemci almayalımBoşver onu Tevfik abinin orda berberde biraz konuştuk geçen sene baya alemci bişey premier league cehennem Türkiye cennet diyordu İngiltere de saygı yok bişey yok Türkiye de kral gibiyiz abi abi diyordu birde gülerek. Gang bang olayları olmuş bursa da chrétien ile filan
Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge
Evet emre çolak in neyini istiyorlar bende anlamıyorumbu emre'yi geri isteyenler troll geciyor dimi?
Badou da bir tek ben bişey göremiyorum herhalde.
Caceres
Kimse konuşmuyor ama Selçukdan da kurtulmak lazım artık , yedek olarak kalabilirdi de yedeğe çekmezler şuan zarar ettirecek sonraki sene de. Dikine hiç gidemiyor , Emre Çolak da onun izinde
Kimse konuşmuyor ama Selçukdan da kurtulmak lazım artık , yedek olarak kalabilirdi de yedeğe çekmezler şuan zarar ettirecek sonraki sene de. Dikine hiç gidemiyor , Emre Çolak da onun izinde