Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fanatik ‏@fanatikcomtr 25 sn.
Fikret Orman, kendisine ait Instagram hesabından Radamel Falcao'nun fotoğrafını beğendi.

CiQuXA0WwAAHiu6.jpg:large

İlk 11'e 4 Transfer:

Gregory van der Wiel (İmza parası)
Roman Neustädter (İmza parası)
Miguel Veloso (İmza parası)
Seydou Doumbia (Bonservis)

Muslera
Wiel - Chedjou - Neustädter - Telles
Veloso - Selçuk
Bruma/Sinan - Sneijder - Podolski
Doumbia
​

Lucescu ilk geldiği dönemde hangi oyuncuları almıştı varmı bilen birisi?

Lucescu ilk geldiği dönemde hangi oyuncuları almıştı varmı bilen birisi?

Cem Uzan, Jardel'i hediye etmişti Telsim karşılığında. Alen Boksic'i çok istemişti. Orta sahaya Bülent Akın, forvete de Serkan Aykut gelmişti ancak bunlar da pek Luce transferine benzemiyordu. 2. sezondaki transferleri daha akılda kalıcıydı.

Dortmund, Ousmane Dembele yi almis.

Daha teknik direktörle bile anlaşmadık , yönetim desen beceriksizler ordusu ;

Ne yapacağız Allah kahretsin.

Ronaldinho zu Antalyaspor (via. Aspor)

güzel seneye taraftarı heyecanlandıracak seri, hızlı bir isterdim ama hiç umudum yok.
bank asya takımlarının yaptığı gibi 3 tane hızlı adam alsak da: nerde...!

Newcastle'dan Sissoko Stuttgard'dan Kostic'e çökelim,ön liberoya M'vila'yı kiralayalım takım canavar olur sadece forvet almak kalır

Mantıklı hamleler yapalım artık. Def. hattına bir lider stoper. Orta sahaya en az 2 nokta tecrübeli oyuncu. 1 tane içeri kat eden genç hızlı kanat.

Forvetede 2 tane ilk 11 oyuncusu transferi şart.

Yani en az 6 transfer yapmamız lazım.

Skrtel
Veloso
Medel
Sisto
Torres
Eren Derdiyok

Bruma ve Ontivero yeni sezonda takimda tutulsun. Ontivero konusuna da olumlu bakiyorum bir cok kisinin medya algisindan manipülasyona gelmesine ragmen. Net yetenekli cocuk. Bruma icin zaten söylemeye gerek yok.

Tabi yetenekli lafindan ne cikaracaginiza bagli. Kimse anlatildigi gibi Messi olacak demiyor.

Bruma ve Ontivero yeni sezonda takimda tutulsun. Ontivero konusuna da olumlu bakiyorum bir cok kisinin medya algisindan manipülasyona gelmesine ragmen. Net yetenekli cocuk. Bruma icin zaten söylemeye gerek yok.

Tabi yetenekli lafindan ne cikaracaginiza bagli. Kimse anlatildigi gibi Messi olacak demiyor.

Bu takımın ofansında bu sene Sabri,Umut falan oynadı yani.
Ontiveroya kimse bişey demez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt